siim789 kirjutas:
Läksid sellised Hifly HF805 alla e39 touringule.
https://www.rehvid24.ee/products/show/HF-UHP29Esmamulje tundub ok. Natuke nagu teevad mingit häält, tagant kuudist on kuulda, aga ei midagi häirivat. Üsna hea pehme on sõita, ei loe iga tee konarust üles nii, nagu eelmised kasutatud 6mm Goodyearid. Märjal asfaltil veojõukontrolli vilkuma ei võtnud ja püsikaga kannatas märjaga maanteekiirusel vähe järsemat kurvi ka võtta

Arvan, et igapäeva sõidukile käivad küll

Mul olid eelmisel aastal samad (ka samas mõõdus) rehvid all. Uuena ostsin, suve lõpus viskasin minema. Ca. 10K km sai sõita. Esimesed kulusid keskelt siledaks, tagumised kulusid treppi. Üle/alarõhk on välistatud. Mul anduritega ventiilid, ehk siis, oleks vale rõhuga karjuma hakanud. Harjumusest vaatan niikunii armatuurist, et palju rehvides rõhku. Sillad olid paigas, vahetult pärast rehvivahetust sai stend tehtud. Ei ole ma ainuke kel samade rehvidega samad mured on olnud.
Muus osas aga jah etteheiteid ei olnud. Pidas küll ja vaikne oli kah. Ja ega selle mõõduga ei saa selle raha eest normaalset kasutatud rehvigi. Nii, et päris mahavisatud raha kah ei ole

Sel aastal said uued Gislaved Ultra speed-d alla. Näis, kaua need kestavad