Tere
Tõstan vana teema aktiivseks.
Tõin Austraaliast tõenäoliselt esimese Holdeni Eestisse, tegemist 2003 Commodore SS 5,7 UTE mudeliga.

Olemas kõik dokumentatsioon, et arvele saada (tegemist ümberasuja varaga ja Maanteeameti e-maili järgi toimub see lihtsustatud korras, ehk ei ole vaja täiendavaid piduri-müra-heitgaasi teste sel juhul).
Probleem hetkel hoopis esituledes, kuna sellist autot ei ole Euroopa turule toodetud ja valgusvihk on RHD autol suunatud vasakule -Eestis nõutakse et näitaks paremale.
Rääkisin just MNT ameti tehnikaosakonna spetsialistiga, et millised variandid siis oleks arvele saada, öeldi mulle, et pean esituled ära vahetama. Küsimusae peale et kui ei ole selliseid tulesi saada, öeldi et siis arvele ei saa. Tean et erandjuhtudel on pandud tuledele valgusvihku muutvad kleebised. Küsisin sellelt mnt spetsialistilt selle kohta ja tema väidab et ei ole kuulnud nendest ja kleebiseid tuledel kasutada ei tohi. Ma väitsin vastupidist kuna olen isiklikult näinud Eestis RHD autol neid peal. Samuti Inglismaalt Euroopasse laevaga tulles on laevades müügil spets kleebised tuledele kleepimiseks ja need on kohustus peale kleepida kui tuled UK-st mandri Euroopasse RHD autoga.

Küsimus siinsele foorumi rahvale, kas keegi on veel kursis selliste kleebiste kasutamise kohta esituledel?