Eks asi on selles, et see ju tekkis kunagi käraga ja in fact siin samas foorumis kirjutati täiesti tuima kolhosniku näoga, et see striitimine on homodele ja see reguleeribki liikluse rahulikumaks kui nad aeglasemalt sõidavad. See-selleks, peale kisa ja kära tuli lõpuks neil enda foorum. Kõik on ju ilus ?
Aga millegipärast ei ole näha, et driftime foorumi inimesed käiksid teiste meeste autode teemas kirjutamas,et no muidu on OK aga driftisuutlikus võiks parem olla. Samuti ma pole näinud, et näiteks wirx käiks teiste teemades kirjutamas, et kindlasti oleks vaja rinkaslikke ja polü pukse, sest siis suudab pärnus parema ringiaja sõita

Mingit vänget madaldamise juttu on kõik kohad täis jällegi. Ometigi on Eesti driftis ühed kõige tegevamad inimesed selle foorumi omanikud ja asutajad. Teisalt jälle sama asi ringrajameestega.
Kas siis streetrace rahvas peaks uue streetrace foorumi tegema, et seal vinget outlaw reissimisjuttu puhuda või ?
Seda, et mina lowliferite arust ultimate piider olen tean ma juba ammu ja mulle pole vaja seda selgitadagi aga minu arust on see ots ise pisut õrn generatsioon kogu enda asjade suhtes. Selle vegan pildi lowlifer editioni tegin ka mina ja panin selle enda facebooki, sealt on see juba siia rännanud kuidagi.

Ise olen dragi uskumuste pärast isegi emalt pähe saanud korduvalt aga ma still ei nurise. Elu ongi libu ja siis sured ära