Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 19:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 15.06.2016 23:19 
Kasutaja avatar

Käisin Tallinnas selles uues kaubanduskeskuses Subways. Võtsin ühe Spicy Italy vms, mingi mee saia peale ja siis lisadeks oliivid, kapsas, jalapeno ja kastmeteks ranch ja mingi teravam veel. Juust polnud ka stock. Päris terav asi sai. Lõunaks käis küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 00:01 
C4V6
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
Teen üle 4a kalapulki :D kohe näeb kas öösel roobin nii,et seda nägu või joppab :D

Ma kasutasin ükspäev 1a. üle speci majoneesi. Ja siis sügavkülmast aegajalt leiab ka kuni paar aastat üle parim enne asju. Lõdvalt aitab kõik süüa.

Muide seda va toorest liha teen ka tihti nii, et parim enne on nädal üle vms. Minu arust liha on siis parem.
Šašlõkki ostan ka poest ikka selle järgi mis pakend paremini punnitab :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 00:40 
Kasutaja avatar

Tanel, sa oled üks kuradima haige mees :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 01:32 
C4V6
Kasutaja avatar

Gert13 kirjutas:
Tanel, sa oled üks kuradima haige mees :D

Head sõbrad ja vanemad on mulle seda ikka elu jooksul öelnud aga üldiselt ma ei nurise. Elu on ju üsna fann. Põhiline on teha kõike nii nagu tunned ja mõtled. Sellepärast ma ei heietagi kunagi ja paljud nii kettasse ajan.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 06:02 
Kasutaja avatar

Kõige parem saslik ongi ju peaaegu pahast lihast tehtud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 08:32 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
No seda ei ei kontrolli keegi, milline see koer on, see kõik ju kinni peremehes. Mõni ei saa oma lapsegagi/lastegagi hakkama, mis siis koerast rääkida. Las ta jookseb toolide ja laudade vahel, püherdab nendel, jääb kellelegi jala ette või läheb toidulõhnade peale lolliks.
Kui ta rahulikult enda laua juures on ning tegu polegi koeraomanikele spetsialiseerunud söögikohaga, siis on okei.

Ma olen rohkem kui kindel, et mu koer käitub viisakamalt kui suurema osa siinsete ninakirtsutajate võsukestest :D Ei röögi nagu rattapeal, ei torma ringi, ei tee toidusõda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 08:37 
Kasutaja avatar

winston kirjutas:
koerad ja lapsed on loomult räpased ja valjud olevused (ise ka olnud loomulikult) ja kui ma kumbagit neist pole otsustanud omale muretseda siis miks ma peaksin tahtma koos nendega süüa ja rutsi maksta selle eest, et mul ebamugav olla on ja keegi närvidele käib? Ära loomulikult ei tapa, aga seni kuni valida saan siis fuck that shit...

Sa pole vist kunagi normaalseid loomi ega lapsi näinud? Kas kõik käituvad sama mõõdupuuga nagu sina, hetkel varateismelisust nautiv, noor?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 08:51 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
Normaalsed koerad suudavad laua kõrval vait olla ja magada peale söömist-joomist.

Esiteks on mul hea meel, et mu postitus siia teemasse taaskord uue elu sisse tõi :D Korralik andmine :D

Teiseks. Normaalsed koerad (loe: tõukoerad) ei saa niikuinii suvalises restoranis midagi süüa. Nii ka minuga kaasas olnud koer. Need söövad pm kella pealt ja loetletud asju, mida restoranid ei paku. Seega minu koer oli terassi peal, loomulikult rihmastatud ja magas kogu aja, kui ülejäänud seltskond sõi. Ei teinud ta piiksugi, ega niuksugi. Ei tõstnud kulmugi, kui klienditeenindaja või teised külastajad mööda käisid. Ka ei vedelenud keset põrandat, et kedagi takistaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 09:28 

MrIroonia kirjutas:
mastr kirjutas:
Normaalsed koerad suudavad laua kõrval vait olla ja magada peale söömist-joomist.

Esiteks on mul hea meel, et mu postitus siia teemasse taaskord uue elu sisse tõi :D Korralik andmine :D

Teiseks. Normaalsed koerad (loe: tõukoerad) ei saa niikuinii suvalises restoranis midagi süüa. Nii ka minuga kaasas olnud koer. Need söövad pm kella pealt ja loetletud asju, mida restoranid ei paku. Seega minu koer oli terassi peal, loomulikult rihmastatud ja magas kogu aja, kui ülejäänud seltskond sõi. Ei teinud ta piiksugi, ega niuksugi. Ei tõstnud kulmugi, kui klienditeenindaja või teised külastajad mööda käisid. Ka ei vedelenud keset põrandat, et kedagi takistaks.

Kindlasti on mõni erand ja väga vahva, et sa hea koeraomanik oled ja sul kõrgelt haritud koer on kellel kunagi loomainstinktid välja ei löö :rokib

Aga vaatamata sellele, miks ma peaksin maksma, et koos koertega süüa? Ma ei räägigi, et sa kodus oma ilanäoga istuma pead, aga mina isiklikult ei lähe sellistesse kohtadesse lihtsalt ja see on kõik väga fine :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 10:10 
Kasutaja avatar

Ma polegi sind sinna meelitanud ju? :think

Minu postituse mõte oli selgeks teha, et koerad ei ole katkuhaiged, samuti lapsed.

Pigem tulekski kaarega mööda käia nendest omaenda sõpradest, kes on saanud lapse ja võnud koera, kuid kasvatada ei oska. Needsamad vanemad käivadki restos räuskamas, kui lapsed esivanemate juurde saadetud või tööajal sitaste hilpudega mäkis burksi ostmas. Kõik hakkabki ikkagi täiskasvanust. Ja kui nendega kannatab samas kohas olla, siis ausalt- suurem osa koeri ja palju lapsi on paremini kasvatatud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 10:30 

Tanel kirjutas:
Toivoku kirjutas:
Teen üle 4a kalapulki :D kohe näeb kas öösel roobin nii,et seda nägu või joppab :D

Ma kasutasin ükspäev 1a. üle speci majoneesi. Ja siis sügavkülmast aegajalt leiab ka kuni paar aastat üle parim enne asju. Lõdvalt aitab kõik süüa.

Muide seda va toorest liha teen ka tihti nii, et parim enne on nädal üle vms. Minu arust liha on siis parem.

Nii ongi, eriti mäletsejaliste liha puhul. See peab tavaliselt vähemalt nädal enne kodus külmkapis laagerduma, et hiljem pehme ja hõrk jääks. Kaubanduslik välimus ei ole enam töötlemata kujul nii kutsuv, aga ohtlik ta pole ning lõpptulemus on meeldivam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 11:05 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Tanel kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Nii ongi, eriti mäletsejaliste liha puhul. See peab tavaliselt vähemalt nädal enne kodus külmkapis laagerduma, et hiljem pehme ja hõrk jääks. Kaubanduslik välimus ei ole enam töötlemata kujul nii kutsuv, aga ohtlik ta pole ning lõpptulemus on meeldivam.

Sa oled mehike metsast ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 11:11 

Risto88 kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Tanel kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Sa oled mehike metsast ka

Sellised teadmised eraldavadki mehed poistest.

Kui poest suvaline karp kalapulki näppu haarata, siis võib korralikult petta saada.
Valikus olevast sortimendist kannatab süüa vaid 20% toodetest.

Viimati muutis eclipse, 16.06.2016 11:13, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 11:12 
Kasutaja avatar

Pole midagi paremat, kui avada sasliku pakend ja sealt paar tükki vardasse ajamisel toorelt ära süüa.
Valmis küpsetades lähevad mõned maitsed minema.

Valgest marinaadist alles jäänud sibul on ka hea vägijoogile peale hammustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2016 11:18 

Ove. kirjutas:
Pole midagi paremat, kui avada sasliku pakend ja sealt paar tükki vardasse ajamisel toorelt ära süüa.
Valmis küpsetades lähevad mõned maitsed minema.

Valgest marinaadist alles jäänud sibul on ka hea vägijoogile peale hammustada.

on ka nii juhtunud et liha saab otsa enne kui tuli valmis :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis