Täna tööl olles hakkas jaanireaalsus pärale jõudma ning neerud ega süda ei valutanud enam nii palju.
Kiirelt peast läbi lastes meenus ju, et kodus pole mitte midagi. Samas midagi tahaks.
Kuna täna pole kindlalt see päev millal ma viitsiks poodi jobidega tõuklema minna ja külmikut täis ostelda, siis käisin töölt kiiruga poes ja võtsin paar asja. Otsustasin, et teen MAKARONE hakklihaga... rämedalt isutas nende peale lihtsalt.
250g makakaid ( mul olid kodus olemas mingid... nimetagem neid siis täistera makaronideks)
700g teryaki marinaadis kanasteiki (pohui tegelt, maitse järgi ostke)
peekon
suitsuvorst
riivjuust
300g veisehakkliha
Vesi keema ja makaronid 10ks mintsaks keevasse vette. Mina panin muidugi rebelilt soola ja täiega chilli explosionit ka. kõrvale pann ja sinna see kana ära rappida, hakkliha ja ühesõnaga kõik peale juustu mis kätte saadakse. Mina avastasin veidi ajapärast, et mul oli külmkapis mingi paar nädalat seisnud pool pakki rukkipala. lõikusin selle leiva ka sinna sisse. Kõik chilli oliiviõliga üle... ja tuld (vahepeal sättige ahi ka 200 kraadi peale mürisema)
Mingi hetk avastasin, et oh snap. Sibul on otsa saanud. Midagi oleks ju nagu vaja.
tahtsin juba sidurinipipart panema hakata aga siis leidsin sidrunit. Sidrun pooleks ja mingi neli viilu viskasin pannile. Ülejäänud hakitud poolest pigistasin tühjaks sisse. Lõpuks valasin veits 3.5% piima ja lasin majokaga kõik üle
Kogu jutt ahjuplaadile läbisegi valada (ma tegelikult valasin kõik potti kokku ja segasin seal läbi). Seejärel normaalselt basiilikult ja veidi tilli
Mingi 10 minti ülemisel kõrgusel 200 kraadi juures kuuma. Siis juust
Mintsaks veel ahju ja võib sööma hakata
Valmistamise aeg mingi 30-40 minti
Budget mingi 15 euri ehk ? 3 päeva saab söönuks raudselt
Poissmehe praad raisk
Tervitused rustiksile