Tere pole pikalt siia kirjutanud, kuid selle vea parandan präägu.
Auto sai siis värvitud ja lakitud- Maalrile kiidusõnad- eeltöömees "aka" mina mitte nii suured kiidusõnad.
Esialgu polnud mul plaanis uksevahesid jne värvida, kuid siiski said ka need "õigeks" siniseks.
Veljed samuti said sirgeks, pritsitud, krunditud, värvitud-lakki ka.
Sõiduki panime kokku siis eelneval laupäeval- läbi tormi, ilma elektrita, jne. Vihma eest kaitsesime end taktikal, et pool autot enne ja siis teine pool- seda siis puhtalt ruumi pärast. asi läks suhteliselt ladusalt ja umbes 6h läks aega- oleks valgus olnud oleks kindlasti lõbusam olnud.
Tagumine stange ja lisa tuleb veel kohendada. pole päris see- Tegelikult olen ka tagumise stange otsinguil.
vahepeal olid ka tagumiste akende "punnid" kadunud- ja need sai siis muretsetud e36 omad- ehk siis mustad, kroomist tulid ka välja kuid hetkel jäid mustad kuna need meeldisid mulle rohkem.
Samuti eemaldus ka must värv tihendite liistult- Nendega samuti mure kuna Pärnus kõik võimalikud kohad üritavad mulle selgeks teha, et esimese ja tagumise akna tihendi "liist" sama- kuid minu teave on teine ja ka sõidukit vaadates need samasugused pole- esimene 1tk tagumine 2tk.
Lõpuks sain ka sisu tagasi nahatamisest- loomulikult polnud see valmis ja osad suhteliselt tähtsad osad puudu nt. terve sohvri iste- õnneks oli mul üks ilgelt pekkis iste olemas ja selle sai koos ülejäänud osadega toimetada Tartu- kus tänaseks on juba asi kaugemale jõudnud kui ennem pea 4 aastaga.
(sisu tartus vast 3 nädalat)- muidugi pole ka seal see sisu tegemine nii lill, kuna sisu teeb mulle nüüd õde siis jõudis ta niikaugele, et tema masin ei suuda õmmelda üle risti õmbluse esinduslikult. 22.06.2016 viin talle siis õmblusmasina Singer- eelmisest sajandist ja algselt toodetud
Rolls Royce istmete õmblemiseks. Sellise vidina sain siis tänu "teise ringi poele"- Masin tunnistati heaks riistaks ja nüüd tehnika taha see asi jääda ei tohiks.
Hetkel siis läbitud ala 250 km- ja õlisuits taga- Rõngad kinni. Ei tea kuidas saab, kuid korda saab, esimene plaan oleks kuidagi proovida lahti leotada vms, kui sedasi ei saa (ise sellesse väga ei usu, kuid naised saunas rääkisid, et kuidagi saab vb)
Tagasihoidlikud joonistused ka.
Kastiauto teeb tööd:

tagant enamvähem koos:

esimene tiir

Auto sai toodud enne jaani aastal 2008 häbiga tunnistan, et isegi raua plats ähvardas korra seda, kuid siiski mu 2 vasakut kätt ja 10 pöialt mu kere küljes on andnud endast nii palju kui oskan.
Kuna ma tõesti kirjutada ka ei oska siis pildid läbi selle aja kui minu käes on olnud:
http://fotoalbum.ee/photos/elviirabimbo ... 528?page=1