Andrezzz kirjutas:
Kunagi kiirendusvõistlustel osales mingi must Ameerika sportauto, DEVIL666. Praegu hetkel see number paistab vaba olema, nii et kes tahab numbripdndusega põhjalikumalt tegeleda.
Võistlustel võib vabalt ju mida iganes sinna ette keerata, see ei tähenda et see auto liikluses nii osaleb. Mul endalgi võistlustel nimeline numbrimärk, millega Haapsalus olen kunagi hajameelsuses ka Lennukalt Nestesse tankima sõitnud, kusjuures mingi politsei veel minuarust vahtis lolli näoga

. Ka võistlustelt tuntud AL BUNDY numbrite tegelik omanik on nendega kunagi 2000ndate keskel Mustamäe vahel ringi sõitnud rahulikult, rahvas muiates järgi vaatamas

.
Lisaks päris mitmed suured tuuningfirmad kasutavad oma autodel kas numbrite mahakruvimist või suvalisi numbreid, sest maanteeamet/politsei paneb ainult piltide järgi autosid "musta nimekirja". Ehk näiteks firma kodukal on projektide all kirjas, et a la suurem turbo jne ja pildid ka, kus auto number näha ja peale seda on järsku see auto võimude huviorbiidis. Selliseid case on päris mitmeid ja olen olnud kõrval kui firma omanik sellest räägib, seega pole mingi naised saunas jutt. Seetõttu pole ka mina näiteks foorumisse oma autodest teemasid teinud, et ei oleks suurele ringile teada mis või kus on tehtud.