kelu kirjutas:
Huvitav milla Diner uksed kinni paneb, teaks, käiks päev varem ikka ära? Aga minu 5 senti on, et need 7+€ burgeri putkad panevad kõik uksed kinni või kui käibe arvelt tahavad raha tegema hakata siis kolivad 3-4€ peale oma saiakestega.
Selleks peab ikka suuremat sorti masu tulema, sest niipalju kui mina käinud olen, on lihtsam olnud kaasa tellida, kui istekohta loota. Ja kui 6-8€ eest saab ikka kahe sõrme jämeduse kotleti, hunniku muud maltsa ning täiskõhutunde (rohkem nagu toiduraseduse) pooleks päevaks, siis mina ei saa aru, mida seal kiruda ja parastada on. Soovitan proovida sibulamoosi burgerit: hunnik sibulamoosi ja 2 sibularõngast vahel, sihuke hetero kõhutäis.
Lisaks sellele on Diner enam-vähem suutnud kvaliteeti hoida. Käisin mingi päev kosmose juures burger factorys ja see oli küll jama.
Jätkuvalt soovitan sushi kohapealt MySushit. Tellisime eile päevapakkumise ja chilli pakkumise, sest me ei viitsinud nende mitmetuhandest menüüd lapata. Sõime eile lõunaks, sõime eile õhtuks ja veel täna hommikukski. Seda kõike 22€ eest. Saab ka mõistlikumalt muidugi. Soovitan sushi-pizzat. Kõlab veidi kahtlaselt, kuid soojalt on kuradima hea.