volvorider kirjutas:
Kui sa ütled mulle, et 3.5k masinal on kõik suuremad (sorry, aga minu jaoks pole need asjad, mis seal listis olid mingid pisivead, millest sa koguaeg jahud) tüüpvead kokku kogunenud ja see on okei, siis millised need 2.5k omad veel sinu arust välja peaks nägema? A.la, et "ou, sorry, ma ei saa sulle tagumisi uksi kaasa anda" ning 1.5k on siis sinu arust täitsa sellised, et saad täiesti peesseussitand kere ja mootorit ning luuke pole üldse?
Noh, ilmselt on suurem osa tükke ikkagi küljes,aga üldiselt oled sa õigel teel. Esimese otsa pillidel reeglina kered läbi, nagu ennist mainiti karpe pole ehk ollagi, veermik läbi, kast leemendab igast august, sisu on räbal, stanged mõrased/tykid välja sõdetud, tagant peksab sinist, turbo viimase vindi peal, rehvdel traadid väljas, pooled lisad (kui neid üldse on) ei tööta, kliima ei tööta, kuusepuu armatuuris, bensupaagiga seotud anomaaliad jne jne jne. Viska EBK-s pilk peale mõnele laiba elustamise teemale ja eks oma silm on kuningas, mine chekka mõni 1500€ E39 üle. Ja eks omamoodi järeldusi võid ka sellest teha, et esimesed ma ei tea, mingi 15-20tki A24-s kuuluvad pm legendaarsele seltskonnale ehk siis ESTRUS ja tema jüngrid ning autojärelmaks24 pundile. Ülejäänud kommentaarid on ilmselt juba liigsed. Aga mis konkreetselt Sinu teemat puudutab, siis hea et ära märkisid fakti, et auto tegelik olukord ja omaniku muinasjutt ei kattu omavahel!