1.Aadress: Kaubasadama tee 18, Papsaare
2.Tehtud tööd: esistange, esitiib, juhiuks, peegel
3.Kvaliteet niru, paneks hindeks 10 palli süsteemis 2
4.Hind on kallis, kogukulu oli 1100 euri, peegel sellest 360, nii et 740 euri stange, esitiiva, peegli ja poole juhiukse värvimise eest.
5.Teenindus oli mõistlik ainult esimesel korral, hiljem ainult susserdamine ja eneseõigustamine. Teavitamist kindlustuse probleemist ei olnud.
6. Üldhinne 2
7. Üldmulje on masendav, palju raisatud aega ja tulemus ei ole ikka suurem asi.
Kellel rohkem aega, võib pikemalt lugeda:
Juhtus siis selline lugu, et sõideti auto külje pihta. Peegel lendas pilbasteks, esitiib, stange, juhiuks ja tagatiib said kraabitud. Otsasõitja oli kadunud. Leidsin siis ime läbi süüdlase üles. Politsei tegi masinatest pilti ja edasi siis kindlustusse. Kuna Bta-l Pärnus kontorit ei ole, juhatati nova motorsisse Mauris. Sellist kohta ei olnud, tuli välja, et Right Paint hoopis tegeleb asjaga. Tüüp tegi telefoniga paar pilti ja kuna asi politsei uurumise all, siis 45 päeva ei toimunud muud midagi. Kui 45 päeva möödas, siis tuli kiri, et auto tehakse korda. Läks veel paar nädalat, kui lõpuks aeg minuni jõudis.
Viisin auto Right Painti ja kui 4 päeva pärast järgi läksin oli imestus suur. Juhiuksel olev iluliist, mille järgi süüdlase värvi tuvastasime, oli korda tegemata. Ukse ääres olid värvitäkked lahti ja tagatiib täiesti korda tegemata. Värvitäkete kohta väideti, et need olid enne juba. Kahjuks mul ei olnud enne fotosid tehtud, et tõestada vastupidist. Maalritööde kvaliteedi kohta öeldi teises värvikojas, et kehvapoolne. Ukseliistu lubasid uue tellida kuna peegel pidi niikuinii hiljem tulema. Tagatiiva kohta öeldi, et kindlustus seda ei taganud. Enne mulle ükski inimene ei öelnud, et seda ei tagata.
Läksin siis nädala pärast peeglit ja liistu saama. Küsiti kiiresti allkirja, et olen tehtud töödega rahul. Hakkan siis koju sõitma ja vaatan peegel väriseb hirmsasti. Selgus, et mehed olid paigaldanud katkise peegli, praod olis attakiga kinni liimitud ja lootsid, et klient loll ja pime vist. Iluliist, mille nad lubasid uue osta, oli samuti vana, lihtsalt üle oli värvitud. Helistasin kohe tagasi ja lubati uus tellida. Nädalake veel ootamist ja külge ta lõpuks sai.
Siis hakkas võitlus BTA-ga tagatiiva pärast. Esmalt väitsid, et kahjustuse kõrgus ja suund teine. Käisin tarbijakaitses konsulteerimas ja lisasin uued fotod, kus näha et vigastus iluliistul ja tagatiival täpselt samal kõrgusel. Järgmisena väitsid nad, et esitiival ja uksel plastiku jäljed, aga tagatiival ei ole. Saatsin jälle vastuklausli, et oletatav detail, mis tagatiiba ja iluliistu vigastas, oli metallist. Järgmiseks nad suutsid tagaukselt mingid plekid leida ja väitsid, et need ka seotud tagatiivaga ja mingi parklamõlkimine. Selle peale ma võtsin seebivee ja pesin need bituumeniplekid maha. See oli tase, ise vanemekspert ja peab pigiplekki kahjustuseks

Kokkuvõttes masendav. Kindlustusel Pärnus kontorit pole ja otsustavad mingite moblapiltide põhjal ja loodavad, et ega ma Tallinnasse ikka ei raatsi oma raha eest sõita. Pakkusid mulle veel variandi, et tellin maanteeametist ekspertiisi, kaotaja maksab kinni. Nüüd 4 kuud hiljemei ole nagu enam pointi, kõik värviosakesed ammu maha pestud niikuinii. Igatahes soovitan soojalt neist ettevõtetest eemal hoida ja enne töökotta viimist tehke autost iga nurga alt pilte, et oleks tõestusmaterjali.