SilverASH kirjutas:
H.m.m kirjutas:
oot mis sa ostad pangalaenuga kotreri endale v

Mul tekkis kohe küsimus, et millega sina ostaksid korteri?
Igal ühel ei ole rikkad vanemad ja mõndade inimeste vanemad ei viska susse püsti kui nende laps saab parajasse vanusesse, et ise elama asuda, et lapsele siis elamine pärandada.
Või kuidas sa kujutad ette kust enamikud inimesed enda elamise saanud on? Teistelt välja pettes?
Või ahh, sorry! Sa elad ikka veel emme tiiva all ja tööl ei käi?

Pohh, las vanemad plekivad kuni surnud on - oled selle mentaliteediga?

Ega seal narva-jõesuus see elamine tõesti mitte midagi ei maksa. Selle raha saab niisama ka kokku. Aga kui Tallinnas elada tahad vms siis kahjuks emme kogutud summast ei jätku

ei ole päris nii mul grammilinnas oma elamine ja koerakuute parandan, praegu enne külmi aegu teenib sellega väga hästi. narva-jõesuu on sinna niisama lisatud, ma ei tea isegi miks
Ma ostaks selle laenuga pigem minig puccis korteri kuskil heas rajoonis ja ehitaks ise koos paari orjaga selle üless, pärast koliks sisse ja paneks kirvelt müüki. firma võid ka peale saata, vaja lihtsalt odavalt leida kõik asjad
Eelmine objekt oli seal kesklinnas kui stockmanist nats edasi liigud, see korteri nägi lõpuks päris peen välja 100k maksis vist 2 toaline aga enamus kortereid müüdi juba enne valmimist ära xD