MrIroonia kirjutas:
Loor kirjutas:
hisense kirjutas:
Tegutsen siiani ja tel nr 56760302
Mustamäel
Kuni 17" rehvide täisvahetus 15 eur
17-20" 20 eur
Selle tegelasega küll tegemist ei soovita teha, aja raiskamine. Kokkulepitud ajal kokkulepitud aadressil ei olnud ühtegi hinge ning telefon väljalülitatud.
Ma juba aasta tagasi kirjutasin temast... Või kaks...

Ma eelistan ka nüüd muid kohti... Elu on ikka väärtuslikum, kui see 15 euri vms...
Kahtlen, et teistes rehvitöökodades vigu ette ei tule, kuid nagu siinne kasutaja McIroonia, on mõni veel, kellel kodus peale streetrace foorumis istumise ja teostatud töödel vigade otsimise muud munnigi teha pole.
Ilmselge on ka see et antud kasutaja poolt ei tulnud minule ühtegi kõne, et midagi valesti oleks.
Siiski eks kõik eksivad ja teevad vastavad järeldused/muudatused paremuse poole. olen nüüdseks üsna paljudel streetreisseritel rehve vahetand, õige klient helistab või sõidab tagasi ja palub üle vaadata probleemi puhul.
Sulle McIroonia soovitan mutrivõtme kätte võtta kui sõidetud mõnikümend kilomeetrit peale rehvivahetust, saaks poldid/mutrid õige jõuga kinni kh. Saaksid vähemalt ennast kuskil maandada. pole ju nii raske? või mutrivõti ei püsi käes?
Aitab küll juba su virisemisest. mine istu 5h elavas järtsis ja maksa 2 või isegi 3 korda rohkem sest sinusugusele ei teekski keegi mõistliku hinnaga!
Teistele teadmiseks- kel rehvid veel vahetamatta, siis lihtsam sms saata ja võimalus tunni- kahe jooksul teil talverehvid alla saada.
tel nr endine-56760302
asukoht tallinn(mustamägi)