ummyk25 kirjutas:
dellu kirjutas:
Sama siin, pakuti ka pea 2000 eurose auto eest 1300. Kirjutasin siis, et tulgu aga järgi. Tulnud sealt isegi mingi vastust. Mitte et ma seda autot tegelikult 1300ga müüa oleks tahtnud, aga tahtsin reaalselt näha kas tuleb kohale ka või ei

.
Aga miks Sa pakud inimesele järgi tulla selle summaga mis ta Sulle pakub, kui Sa sellega tegelikult nõus ei ole?
Ma pakun ka inimesele mõnikord kirjateel väiksema summa ja olen nõus sellega ära ostma. Samamoodi pakutakse mulle madalamat summat ja ma olen nõus ära andma, siis ka kirjutan.
Off juba ütles ära põhjuse, miks on tavalisel inimesel mõtekam auto soodsamalt ära müüa- varem või hiljem saab pihta, et see kotttide sügamine ja vingumine auto kallal ei ole tema jaoks...
Selleks tegid konto

?
Aga ma julgen väita, et oma üle 10 aastase autodega kokkupuutumise aja jooksul midagi juba oskan hinnata ka. Ega ma ju inimest ju kohale ei kutsunud, lihtsalt pigem oligi huvi kas siis tõesti tuleb mingi tagasiside ka ja kas tõesti inimene loodab lihtsalt ühe numbriga hinda pea pool alla saada? Ma saan aru et kauplemine mingil määral on normaalne loomulikult, aga pigem kui kohale tuled ja leiad et see, see ja see asi pole kõige paremad. Aga mitte nii, et kogu kiri koosneb ühest numbrist. Ei ärata just usaldusväärsust nii. Kui oleks enne uurinud, mis seisukord jne ja lõpuks lõpphinda veel küsinud siis loomulikult. Kuigi ega see ka midagi ei maksa, on olnud juhuseid kus loed kõik vead ette, tuled viisakusest vastu ning langetad nende arvelt hinda ja lähed teise linnaotsa näitama ja siis hakkab samade vigade pealt uus tingimine.
Mis offi kiitmisse siin puutub, siis järelikult on ju võimalik soovitud hinda saada kui ärikas oma pakkumisega näeb võimalust ikkagi sama hind kätte saada. Kui sa auto müügiga tegelda ei taha ja lihtsalt ära kingid, siis on muidugi off, autorahaks jne head variandid, aga saad ka suht väikse hinna. Muidugi jah enda närvid säilivad. Samas siis võib juba samahästi kuskile komisjonimüügi platsile ka viia, kui ise ei viitsi müügiga tegelda. Kuigi see on samuti kaheotsaga asi. 2000ndate alguses sai sellist asja kasutatud, samas ka ise siin foorumis reklaamitud. Sain pärast infot inimesega, kes oleks auto platsilt hea meelega ära ostnud, aga platsi suhtumine oli alla 0-i. Kui auto vastu huvi tundis visati võti, kui aku tühi oli, siis soovitati ise platsilt booster üles otsida jne. Ainult platsi suhtumise tõttu jäi tehing katki ja ostis samasuguse konkureerivast asutusest.