Inferno kirjutas:
chinaskopra tundub,et sa paned lihtsalt segast....
ära palun räägi,kui sa midagi ei jaga. Esiteks mina ei näe sinu nimetatud 4k vormingus neid faile eriti just levivat,seega siin panid sa juba segase maha. Seega võib kogu su ülejäänud jutu samuti tõmmata maha tuimalt,kuna nagunii mööda kõik.
Ise vaatan samuti suurest telekast ja läbi kodukino + parim variant on üksi vaadata,et poleks segavaid tegureid.
torrenti tõmbad oma kodus asuva võrguketta(NAS) peale, jämedalt 3.5-4gb korralik osa GT. TV võtab sealt otse mkv faile sest nas jagab neid talle ilusti. Ma garanteerin isiklikult,et nas ketas kodus on üleüldse kõige parim mõte ever,mis teil 2017a peale tuleb sr foorumist muideks.
Kui su stream just sama kvali välja ei anna,on su jutt tühine. Mul lisaks veel 20mbit 4g nett ainukese ühendusena,dunno kas sellega annaksi seda streamida otse. Ilmselt annaks... TV ei streami ,seega eeldaks hdmi ühendust arvuti vahel... tüütu.
Eks autopededel ja "suva,vaatan arvutist klappidega ära" ongi vahe sees.

Nõus. 4k ise ei tiri sest ei ole pointi kui fullhd telekas. FullHD failid on vist alla 4gb Grand Touril. Striim võib fullHD olla aga bitrate kindlasti väiksem kui sellel 4gig failil. See 4GB tuleb paar minti kui sedagi, paras võileiva tegemise aeg.
Endal on NAS asemel asjad läpakas kus jookseb Plex Media Server, sealt üle wifi läbi ruuteri telekasse, nii sordib see kõik asjad ilusasti kategooriatesse, filmid seriaalid eraldi. Telekas Plex Äpis olemas pildid, kirjeldused, hooaja kaupa kenasti ja ülimugav kasutajaliides. Võta aint pult kätte ja vaata.
EDIT: 4g võib olla kiirem küll kui püsiühendus, kui elad kohas kuhu see vana vask ainult tuleb ja üle 12mbit ei saa.