Suurim miinus selle kogu asja juures ongi rahaline pool. Sõda võib ju mängida iseenesest küll, aga kv poolt makstava tasuga ei tee ausalt üteldes mitte midagi ära. Minu ajal enamustel oli see kv poolt makstav tasu mingi nädala, max. kahega juba otsas. Kütusekomp. on ka olematu ja naeruväärne.
Siinkohal tulevad targad kindlasti hakkavad rääkima, et siis tuleb kohe 18 ära käia ,aga paljusid ei võeta kohe vaid võetaksegi hiljem kui juba kohustused. Lisaks veel töölepinguta tüübid, kellel pärast osadel pole enam kuhugi tööle minna kui välja saavad. Rääkimata siis veel sellest, et kellel laps ja naine, kes peab üksi hakkama saama kuludega.
Samas ma olen vist juba kirjutanud, et midagi halba see seal ära käimine ei tee vaid pigem kasulik. Kui vähegi kannatab kõige kõrvalt, soovitan ära käia. Füüsilisele vormile tuleb kasuks normaalselt.
Ma ise muidugi ei hakanud endale midagi leiutama ja kõik mured mis olid, olid paberiteta, ehk nii arstlikus, kui ka kohapeal üteldi kohe, et paberid/diagnoos on? ei ole? - selge - terve. Ega ma ausalt üteldes ei leiutanud ja võimelnud ka endale midagi külge nagu mõned enne minemist. Kaitseväe ajal hakkasin hoopis neid asju ajama kuid kuna kõik käis nii aeglaselt, et parimal juhul kuu kaks enne ajateenistuse lõppu oleks reservi saanud , loobusin lõpuks. Tapal see arst oli ka nagu oli (ei tea kes või mis praegu seal). Lisaks veel, et kes minemas - kui hakkate seal midagi leiutama endale külge siis arvestage ,et ülemad võivad hakata normaalselt "huiama" Teid

kui vigaseid ja välja võib olla saate ka kõvasti vähem kui "terved".
Kes praegu seal - keep calm - peale SBK-d läheb chillimaks

.
Me tegelesime selliste asjadega
https://www.youtube.com/watch?v=YfeMJ3Aeh0k