Tervist, Tuleb välja, et terve suve pole suutnud siia miskit joonistada/kirjutada.
E30 pidas hästi ja väsimuse märgid tekkisid nii suhteliselt suve lõpus.
Tähendan siis need ülesse:
1.suunatuled töötasid 2-3 korda ja vahest üldse mitte. Selle rohi oli uus "relee" see ei ole vabrikust mõeldud küll Bmw külge ja seega toimivad suunad nüüd "laisalt" mis mulle lausa sümpaatne.
2. rehvid said otsa, esimene sai ka kruvi 2päeva enne masina ära panekut.
3. Roolilatt tilgub.- Seegi "uus" olemas ja ootab tuhinat.
Tuleb välja, et uusi pilte ka väga polegi.

Nüüd siis Kastiautost.
Algas kogu asi nii, et amort tuli kastis peaaegu külla, mis siis ikka vaja keevitada.
Mis siis ikka natukele pritsi, plekki ja värvi ja asi valmis.

Alguses:

15minuti pärast.

mõne päeva pärast:

Siis jõudsime nõndakaugele, et koopad vaja veidi laiemaks saada.

Kuid sellekäigus oli natukene karpi ka ümber vaja teha- kahjuks eelmine omanik oli õigeks pidanud karpe aknapaigaldusvahuga parendada- sealjuures karp ise igast asendist tõstetav.
Seega kadus jupiks ajaks minuti pealt huvi edasi tegeleda. Kuid kui suurem petumus üle läks siis algasid suuremad ja huvitavamad päevad ja lõpuks võiski keevitada nii, et miski maha ei põlenud.
Seega sai vaht eemaldatud ja täies pikkuses karp valmistatud sohvripoolel ja kunde pool sai tugevad 2/3 uueks 1/3 vahetatud enne eelmist tüv ja vahtu tollel korral polnud näha (st kundepoolel oli vaid otsas väike plörts)

Pahtel ja värv sai tehtud kiirusepeale ja päris põlvepeal- kuid kui reegleid enamvähem tunned siis võib ju neid ka rikkuda. Ja tegemist ju siiski Winterbeateriga.
Kast sai siis krundi ja "Raptori" alla- kuna ei viitsinud sellist kogust pahtlit panna nagu seal enne oli.

mustad osad said ka valmis.

punane ka peal.

Suuremad muutused varasemaga siis:
Sirgem kapott
tagaluuk
plastikuring(kastiümber)
tagatuled vile uued
terved iluliistud ustekohal.
vaht eemaldatud
rauda juurde pandud
Teisaldatav konks teisaldavaks muudetud.
Ja miljon asja veel mis on omal kohal ja mis peab kohale saama.
napilt enne TÜV-d
(enne ülevaatamist pingutati seisupidur, vahetati rattalaagreid ja sumbuti vajas täpikest)

napilt peale TÜV-d

Ja siin siis tubast hubasust ka veidi.
see on uus rool

ja see on uus tool(foto tegemise ajal pole lõpuni valmis, hetkel aga on hallid osad samuti mustad ja need roostes siini otsad samuti töödeldud)

Pilte tugevalt rohkem kuid ma olen laisk.