Üllatavalt sarnane on küll see mazda Skylinele.
Õnneks on ikkagi omajagu aega veel selle hetkeni, kui hammasrattad liikuma hakkavad eestisse toomise osas. Loodan, et eesti ametitest ikka inimesed lõpuks mu kirjadele vastata viitsivad.
Amordid peaksid järgmine nädal kohale jõudma. Muidu oli juttu sellest reedest, aga müüja venitas.
Ostsin ära ka mootoriõli (castrol edge 10w60) ja filtri.
Plaanis on ära vahetada ka salongifilter lähiaegadel, kuigi vaatamata tolmustele teedele püsib armatuur puhas.
Läti, leedu ja poola osas on see kindlustuste ja muu teemaga jändamine ilmselt paras ajuk*pp, kui peakski mingi olukord tekkima. Sellepärast eelistaks esialgu ikkagi eestisse ta arvele saada mingit moodi.
Kui amordid käes ja tegemiseks läheb, proovin veel pilte ja ehk ka mingi videoklipi valmis saada lõpuks.
zorten22 kirjutas:
Ei konkreetne auto Eestisse jõua.
Natukene vara veel selliseid ennetusi teha. Idee realiseerimiseni on vähemalt aasta veel, kui mitte rohkem

Praegu uurin vaid, kui valulik kogu protsess on ning kas on üldse lootust mõistlikult teda arvele saada. Selle põhjal tean, palju ma siin olles masinasse investeerin. Pole mõtet raha laduda alla, kui olen sunnitud ta maha müüma.