cb4_335 kirjutas:
Seda ei saa seal vist kontrollida.
Käe jämedusega ma ilmselt ei pea ka häbenema, kuid lollakas on lollakas ja ma oma päeva ära ei riku.
2014 avalaksul läks mul ühe härraga veidi teravaks. Kuna tema arvas, et trügib suvalt ette, sest lihtsalt nii kiire auto. Ma pidasin targemaks järgi anda, peale väikest sõnelust.
Kõva mees sõitis aga 13.8s oma "üli kiire" autoga.
Ühesõnaga neid lolle on nagunii.

Täpseid tagamaid teadmata võib seal siiski üks loogiline seletus olla. See võis täitsa 2014 olla küll, kus oli ka tegu nn EDRA testpäevaga, ehk nn ametlikud kiirendushooajast osavõtjad said otse rajale. Ehk siis ala iga poole tunni või tunni tagant oli nende paus ja lasti otse ette. Hiljem küll asi muutus, kuna seadistamiste ja muu sellisega läksid need rütmid paigast ära. Sinu kurvastuseks võin öelda, et sedasi lasti vahele ka suisa 17-18 sekundi autosid

. Pärast muidugi neile öeldi, et võite siiski vabalt järjekorras ka seista, et vahele lastakse ikka ainult suuremad klassid. Toona oli minuarust street A indeks 13.5, nii et see võis täitsa "kiirendusauto" olla küll.
Aga jah eks see trügimine on niiöelda kahe otsaga asi, tihtipeale on nn kindlad paarid ja enne neid jäävad üksikud sõitjad. Joonele peab aga alati paar autosid minema ja siis hakkab seal stardialas kemplemine pihta, sest nn paika pandud paar ei ole nõus vastast vahetama. Iga kell on parem kui selline üksik saab endale nn trügiva paarilise ja asi jonksu tiksub. Lihtsalt üksikult vahele trügimine on muidugi nõme, sest siis on jälle paarid segi.