h.m..m kirjutas:
SilverASH kirjutas:
h.m..m kirjutas:
Auto omanikule maksab kindlustus raha välja niiet mis vahet sellel üldse on ?
Vat kui tore, et kinni makstakse...tead, et mõnel juhul hindab kindlustus su auto hinna väiksemaks kui see tegelt on ja nii võid suurtest summadest ilma jääda. Lisaks aja kulu, et paberimajandust ajada ja uus auto leida. Muidugi lisaks kõigil pole mitut autot, et järgmine päev saaks teise võtta.
Eks siis koputab su ajus üks tore mõte (või mitu), kui su enda auto rotti pannakse.
Kindlustus ei hinda elusees su auto väärtust alla turuhinna. Ise oled loll, et suures ärevushoos peale liisingu tingimuste täitumist võtsid esimese silma kargava auto emotsioonide hoos lepingusse.
Loomulikult maksab kindlustus sulle selle-eest hiljem vähem kuna ajaga väärtus langeb ja sa loll loom peaksid olema endiselt tänulik, et see ära varastati kuna sa saad peale mõnda aega kogumist uuema kerega auto osta mille väärtus on ka juba suurem.
Paberimajandus ajakulu on nüüd küll väga hull, jutust eeldades ei oskaks sa enda ajaga nikuinii midagi targemat peale hakata

Ohoh, vot kus "tarkpea" potsatas välja

Eks loll tunneb ikka lolli ära.
Mul pole ühtegi autot liisingus ja samuti ei ole ka midagi ma emotsiooni ajendil tormanud ostma. Ja minult ei ole ka ühtegi autot pihta pandud. Küll aga on mul kogemus, kuidas kindlustus hindas auto väärtuse turu hinnast oluliselt madalamaks, kui toimus liiklusõnnetus. Alustuseks tuli nendega vaielda, siis sai erapooletu ekspertiisi tellida jne. Jah, ma sain lõpuks õiglase summa aga selleks läks tükk aega.
Asi isegi pole siinkohal selles, et kas sa saad enda raha või mitte. Küsimus on selles, et kas sulle meeldib, kui su auto rotti pandakse või kodu tühjaks tehakse - ja siis tuleb mingi tont ütlema, et vähe pohhui pole w? Saad enda papi ju tagasi, las varastavad edasi... väga normaalne eks?

Ja neid solvanguid pillu kodus peegli ees kui soovid. Päris madalalaubaline oled.
NB! Jaa ma saan aru, et see auto pole varastatud ilmselt. Lihtsalt imelik on lugeda, kui pohhui mõndadel varastest on. Ilmselt harrastavad ka ise enda näppe võõraste asjade järele sirutama.