Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.11.2017 13:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]




Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 05.01.2017 16:52 
Kasutaja avatar

Liitunud: 18.09.2015 08:33
Postitusi: 224
Ma ei tea kes eelmise teema küll võitis või mis sellest sai, aga alustame uuel aastal uue hooga. Minu poolt esimene toit ja järgmine ülesanne.

Reeglid eelmisest teemast:

-Igas ülesandes peab olema sinu tehtud toit
-Toit peab tehtud olema aastal 2017
-Retsepti tulemusena peab tulema söödav ja maitsev toit
-Pildista toidu valmistamise protsessi ning lõpptulemust (2-3 pilti mõistlikus suuruses)
-Kirjuta, mida vaja läheb ja mida tegid.
-Autost seest tehtud pildid ei loe. (v.a vokipann, kui ta kasutab automikrouuni vms)
-Ülesanne võib korduda
-Pilt EI VÕI korduda
-Ülesanne tuleb lisada kohe koos korrektse pildi ja punktitabeliga (tähestiku järjekorras)
-Ülesande täitmiseks on aega 7 ööpäeva.
-Kui ülesannet 7 ööpäeva jooksul ei täideta, on ülesande esitajal võimalus ülesanne ise täita. Kui ta ei tee seda, saab -1 punkti. NB! Enda ülesande pilti tohib lisada alles seitsmendal päeval.

Mina tegin: Burger veiseliha kotletiga. (4 tükki)
Vaja läheb:

500gr - Veisehakkliha
Burgerikuklid https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=274186
1 suurem sibul
Hiinakapsas
1 suurem tomat
Marineeritud kurki
Majonees
Ketchup (Felix - Terav)
Sinepikaste https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=200870
5 muna
burgerijuustu https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=199321
riivsai

Kotletid: Viska hakkliha kaussi, lisa üks muna, 1tl soola, 0,75tl musta pipart, 1tl paprika pulbrit ning riivsaia ( suht tunde järgi) Sega korralikult läbi ning jäta seisma kuniks näiteks tomatid, sibulad, kurgid jms ära hakid. Hiinakapsas võta ilusti suuremateks tükkideks ning loputa külma veega ära.

Viska pann tulele ning lisa oliiviõli, jaga hakkliha neljaks võrdseks osaks ja vormi kotletid, pruunista üks pool, keera kotlet ümber, juba pruunistatud poolele lisa 1-2 viilu juustu. Aseta pannile kaas, oota kuni kotlet valmis on. Prae muna mina lisasin ka munale ühe viilu juustu.
Pese ning kuivata pann, ära lisa õli, pruunista kuklid. (Minule meeldib kukkel määrida soolase võiga ning siis pruunistada)
Lao nüüd kõik see jama kokku ning naudi. Ise kasutan sellist järjekorda: Alumine kukkel - Majonees + sinepikaste - salatilehed - natukene majoneesi - tomat -kotlet - ketchup - muna - ketchup - sibul - marineeritud kurk - natuke majoneesi - kukkel.

Pilt

Järgmine ülesanne: Wrap

_________________
http://mehaanik.org


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 05.01.2017 22:45 
Kasutaja avatar

Liitunud: 15.07.2016 15:23
Postitusi: 241
Põrandal tehtud pilt ve?


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 08.01.2017 11:17 
Kasutaja avatar

Liitunud: 28.01.2012 18:45
Postitusi: 230
Asukoht: Viljandi
ilus burx raisk


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 08.01.2017 19:54 
Kasutaja avatar

Liitunud: 19.05.2013 12:24
Postitusi: 417
Harri- kirjutas:
Põrandal tehtud pilt ve?

Hipsteri trendivärk. Kui burks, siis serveering euroalustelt või otse põrandalt :D


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 14.08.2017 18:00 
C4V6
Kasutaja avatar

Liitunud: 11.02.2008 13:40
Postitusi: 3911
Asukoht: Kalsarikännit
Täna sümä vorpima hakates tuli meelde, et siin on ka mingi teema kuhu pole ammuilmagi midagi pannud.

Kerge flashback on see, et nädalavahetusel käisime OKO's söömas ja tellisin sealt põhiroaks veisepasta (15 juuti). Jebat - Ma pole elus nii mõttetut pastarooga söönud kui see seal. Taustale lisas vürtsi, et ootama pidime enda lobi tunnikese. Eelroaks sai paneeritud sprotid tar-tariga mis tõsi, olid head.

See selleks.

Makaronid....

Eile õhtul vaatasin, et mul ka parasjagu laagerdub üks veisetükk kapis. Otsustasin end kohe proovile panna.
Viskasin ta siis marinaadi eile.

Chillimanti, persillade, veidi pizzamaitseainet ja veidi liha üldmaitseainet, värska.
Pilt

Täna võtsin tüki välja ja marinaadivedeliku segasin kokku knorri guljashi pulbri ja karriga. Emulgaatoriks lisasin mingit neljapipra salatikastet ja segasin kõik omavahel ära...

Pilt

Veis raipeks
Pilt

und koos sibula ja peekoniga pannile
Pilt

Potti lendas kolmeks minutiks chilli makaron
Pilt

Öäk nagu sellised pildid ikka

Pilt

Pilt

Ja koos juustuga taldrikule
Pilt

Ei usuks, et hea tuli kui ise ei sööks. Arvestades mis sisse panin, siis lobi teravapoolne nagu ikka

Kui lihatüki marinaad välja arvata, siis toidu enda valmimisaeg on 20 minutit umbes
NB ! Kes well done asja tahab, siis ma arvan, et enne kõige muu lisamist pannile peate seda veist rappima kuni tunnete, et paras on või nii
- Ise lasin toorelt, pehmelt ja maitsvalt nagu ikka :D

_________________
Jerry lee Lewis was the devil
www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 28.09.2017 20:32 
C4V6
Kasutaja avatar

Liitunud: 11.02.2008 13:40
Postitusi: 3911
Asukoht: Kalsarikännit
Mehed, ärge te kalatooteid alahinnake.
Ma olen ise lõhe ja forelli mees olnud alailma aga tegelikult põhjendamatult. Ka palju muid häid kalalisi on olemas. Antud juhul näiteks koha.

Sellised nunnud lõiked

Pilt


Maitsestad ära, iga üks siis enda suva järgi. Mina teen seda umbes nii nagu selles teises söögimängu teemas forelli-lõhet tegin kuid panen rohkem soola. Küpsetad mingi 20 mintsa maksimaalselt.

Pilt

Õhuke lavash taldrikule, lehtsalat, juust, tomat, kurk - sidrunipipar

Pilt

Pilt

_________________
Jerry lee Lewis was the devil
www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 01.10.2017 07:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Liitunud: 09.02.2005 12:47
Postitusi: 3635
Asukoht: Tartu
Sellise kalamaitsestamisega on suur oht kala maitse ära peita. Norra lüpstud lõhe puhul on see arusaadav, koha puhul mu meelest veits kahtlane.

_________________
2015.Outback masuudipress CVT. 1988.Turist, manuaal. 2,5 punnvõrri.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 01.10.2017 11:30 
C4V6
Kasutaja avatar

Liitunud: 11.02.2008 13:40
Postitusi: 3911
Asukoht: Kalsarikännit
Aga nii nagu ma kirjutasin, iga üks maitsestab seda kala nagu soovib :)

_________________
Jerry lee Lewis was the devil
www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 01.10.2017 14:37 
Kasutaja avatar

Liitunud: 21.07.2017 20:53
Postitusi: 18
ja ma mõtlesin, et ma panen kalale palju maitseainet :D


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 01.10.2017 16:58 
C4V6
Kasutaja avatar

Liitunud: 11.02.2008 13:40
Postitusi: 3911
Asukoht: Kalsarikännit
Enamus sellest maitseainest mida te näete on on till tegelikult

_________________
Jerry lee Lewis was the devil
www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 01.10.2017 22:44 

Liitunud: 07.02.2007 22:27
Postitusi: 3069
Asukoht: Tartu
Praegu peabki nautima kohalikku metsikut kala. Asi läheb kahjuks sedapidi, et varsti ongi saada ainult gmo toiduvärvidega kasvatatud lõhelised. A koha puhul ei saa alt minna rukki(jahu)paneeringuga ja võiga praadides. Järgmine kord...

_________________
"Pumba õigetesse juhtmetesse süüte andmisel tuleb õrnalt voolu, seda sai keelega proovitud aga ilmselt pole piisav..."


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 02.10.2017 22:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Liitunud: 09.02.2005 12:47
Postitusi: 3635
Asukoht: Tartu
Ma tavaliselt teen kohafileed ja ahvenafileed riivleiva paneeringuga. Võiga pole veel raatsinud, kuna meil Tartus ei jaga Püha Edik I tasuta võid, nagu Sa tead.

Munapasta kohafileetükkidega on ka hea. Peaks ka ükskord pilti tegema.

_________________
2015.Outback masuudipress CVT. 1988.Turist, manuaal. 2,5 punnvõrri.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 11.10.2017 17:37 
Kasutaja avatar

Liitunud: 19.05.2013 12:24
Postitusi: 417
Ma lasen köhad munasegust ja jahust läbi ja praen või-, õliseguga, maitseks sool, pipar, natsa suhkrut. Valge jahukaste kõrvale keedukartuliga.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017
PostitusPostitatud: 13.11.2017 22:22 
C4V6
Kasutaja avatar

Liitunud: 11.02.2008 13:40
Postitusi: 3911
Asukoht: Kalsarikännit
Miskine päev tuli poes järsku improvisatsiooni idee. Mul olid tegelikult veel kõrvale tõstetud mingite lobide pildid, et kui aega on, siis panen siia aga ma ei leia neid enam kuidagi...

Pilt

Pärlsibulate vesi kaussi, kana kaussi, paprilõigud, paprikapulbrit, chillihelbeid, veidi seda mehhiko salatit, taco kastet ja natukene broilerimaitseainet. Laimipläusti

Pilt
Pilt
Pilt

Jätsin ööpäevaks marineerima

200 ka veidi peale juures ahju mingi 25'ks minutiks vms.
Pilt

Raisku ei lase midagi, marinaadi veele lasin kraanist vett peale ja keema.
Sinna panin riisi podisema. NB ! Lisage soola !
Pilt
Pilt
Pilt

Lasin nad juustu ja peekoniga veel viieks mintsaks
Pilt
Pilt

_________________
Jerry lee Lewis was the devil
www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30


Üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dellu ja 10 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpbb.ee 3.0.7