Kahjuks pean kinnitama mehikemetsast teooriat. Ega joomata ei jää ja ega siis vähem saa kui enne - see ju mõeldamatu

Oma kogemus:
Kuna Red Hot Chilli Peppers käis Lätis ja paar teist veel, siis on juba selle suve jooksul saanud 3 korda Lätis käia ja see tõttu ka iga kord Alko1000'st läbi hüpata. No esimene kord võtsin 1 kasti õlut ja läksin oma teed aga enne kui läksin nägin kui odav oli seal hea rumm. Teisel korral tulin siis juba teadmisega, et võtan 2 kasti (st 12 pudelit Okeheart'i) rummi. Nii ka sai tehtud.
Kuna nüüd see rumm nii odavalt tuli ja nii kuradi hästi maitses siis oleme naisega ülepäeviti vaikselt paar koksi seganud õhtuti ja limpsinud. No ja siis oli meil suur suve pidu sõpradega, ka kus sai siis nv'ga 3 pudelit ära joodud kahe peale.
Aga vot see õhtuti limpsimine on see, mis need 2 kasti rummi peaaegu lõpule on juba viinud ja seda kõigest mis pooleteise kuuga? Ma pole vist elus nii palju alkoholi nii lühikese ajaga ära tarbinud

2 kasti sisuliselt peab vastu 2 kuni 2,5 kuud (rummi on veel alles). 700ml pudelid, kokku 12 pudelit, kahe peale.
Ma nüüd päris sinna ainult alko sõitu tegema ei lähe aga kui sinna poole minek või mõni sõber märku annab, et läheb, siis kindlasti lasen veel tuua.
Igaljuhul kaotab riik pappi, mina pappi ja tervist.
Eestist poleks ma elus endale 2 kasti rummi koju ostnud ja see tõttu ei oleks seda ka ülepäeviti limpsinud. Varasemalt oleks see olnud mõeldamatu, enam vist mitte