Paugupill kirjutas:
Kuna auto mõned päevad remondis, siis liikusin eile Mustamäel vahelduseks jala ringi ja panin tähele, et Lehola (Kännu Kukk) peatuses on lõpuks see rahapesuputka kinnipandud ning selle asemele on tekkinud järjekordne katsetus "Shaurma Kebab", tavalised pitad, šaurmad olid 3.50/5.50. Ise paraku proovima ei kippunud, nii et mis ma ikka siin edasi heietan...
Samal ajal Vambola kebaab on lõpuks kinnipandud. Selliseid biznjakke vist vastpagulased peaasjalikult peavadki...
Ma ei tea kuidas see konkreetne Shaurma kebab seal Mustakal on aga Lasnas Punase tn Shaurma kebab on vabsjee hea! Kebabi liha on väga, väga hea - alati pehme, suus sulav ja hea maitsega. Kordagi pole pettunud veel. Samuti on friikad ja korralik salat seal alati olemas.
Ja see wrapi moodi asi, miski teise nimega oli - see on ka väga hea aga selle kaste ei pruugi kõigile sobida.
Igaljuhul mina Lasna Punase tn Shaurmat soovitan soojalt

Ma ei oska nüüd nende kummagi kohta midagi öelda aga DJ Onu bellat kuulates telliskivis nädalavahetusel oli kiviviske kaugusel see depoo söögitänavate hunnik. Läksin pohuilt kohe esimesse konteinerisse ja seal oli ka sharuma ots. Kõigepealt võtsime sharuma rullid kõigile. Maksavad 4 juuti per toode ja no fakit. junnil on kaalu päris palju ja tegemist on rullidemaailmas ikkagi eesti tipuga.
Hiljem võtsime veel ühed dönerid (samasugune toode lihtsalt rohkem salatit ja pole friikaid sees) ja see maitses isegi natukene parmini nende friikate arvelt