markus_m kirjutas:
Mina olen kokku puutunud kahe 94.a Mondeoga ja negatiivne mulje jäänud. Salong väsib kiiresti ja plastik on odav, igasugu asjad jäävad katsudes pihku. Käigukang kipub aja jooksul väga tihkeks ja raskeks minema, mingi puks vms pidi olema... 2.0 mootor oli minu kasutuses isegi ökonoomsem kui Mitsubishi Galandi 2.0 mootor... tulede plast-hajutid lähevad kollaseks, siis ei näe mitte m*nnigi, 300.- tk pidi olema... aga no see on minu arvamus mis põhineb lühikesest ajast mondeoga liigeldes....
Kõik on väga õige, isal mul samuti 2 * 2.0 Mondeot olnud, auto liigub päris reipalt, seejuures kütusekul jääb keskmiselt sinna 7-8 kanti.
Mondeo tagumised tiivad ja karbid roostetavad aplalt, samuti üldjuhul tekivad universaalkerega Mondeote tagastangesse pragu/praod.
Suureks plussiks nimetaks mugavust, just juhi mugavust.
Tegemist suht-koht hea autoga, kui ta ainult vähem roostetaks ja veermik paremini vastu peaks.
Summutisüsteem on ka ikka päris huumor...pütte jagub mõlemasse serva tagumise stange taga

Edit: käigukastidega probleeme pole olnud, tehnilises osas on nõrgaks kohaks hüdrotõukurid, mis kipuvad väsima päris kiirest...midagi halba ei tähenda aga klõbin käib ajudele.