06.04.2019=
Vahetasin ära kapoti tihendid, pagasiluugi tihendi ning paigaldasin orig. M liistud. Originaal küljeliistude paigaldusega polnud mitte mingit probleemi.
08.04.2019=
Roolilatt sai vahetatud. Asemele läks taastatud General Ricambi oma.
12.04.2019=
3D sildade reguleerimine;
Velgede balanseerimine.
Täna nipet näpet vahetasin tüübleid asju siin seal ja panin paremini asju ning ka Audisoni woofer leidis oma tee pagasiruumi. Tag. polstrid said ka nüüd ilusti. Panin mahtuma koos heliisolatsiooniga. Esimesi sai ka veidi paremaks sätitud.
Eelmine roolilatt oli loksuga ja seega selles osas on nüüd parem kindlasti. Probleemi see aga ei lahendanud. Endiselt rool käib ühele poole ning teisele poole. Keeruline seletada, aga sisuliselt sama effekt kui velg balansist väljas. Huvitav on aga see, et nüüd kus olen rohkem sõitnud olen märganud, et vahepeal ei tee üldse seda. Sõidab täiesti sirgelt ning korralikult, aga kui hakkab jamama siis hakkab ka paremale kiskuma. Olen kõike juba proovinud. Kiirendada, pidurdada korra, paremale vasakule keerata korra kiiremini - mitte midagi ei muutu. Lambihetkedel tuleb ja läheb. 90% ajast siiski teeb. Hakkab 80st pihta ning läheb aina hullemaks. Täna aga avastasin, et kui kõvasti piduripedaali tallata siis ei tee seda ja nii kui lahti lasen piduripedaali ja edasi sõidan teeb jälle. Tag. õõtshoovapuksid (kuigi need said uued)?
Lisaks sildu reguleerides töömees märkas, et mingi valemiga pidi olema puudu klamber roolivõimendiõli paaki mineval voolikul ning sealt pidi veidi lekkima õli. Ilmselt see siiski ei mõjuta seda rooli teemat kuid eks mingi hetk teeb korda.
Küll aga järgmine samm olekski kas vahetada roolivõimendi pump juba või siis tag. õõtshoova puksid kuna rehve ümber tõstetud omavahel, velgi eri kohtades balanseerinud, sildu kahes kohas reguleerinud nüüdseks. Samas kui roolivõimendi pump oleks õhtal peaks koguaeg ju jamama? Rool on küll olnud algusest peale üliraske... see nagu võiks näidata, et midagi pumbaga viga, aga kas see ka saab panna rooli nii tegema sõidu ajal, vahepeal, on küsitav mu arust.
Täna ise avastasin, et sisselaske kolle auto esiotsa poolse poldi / nuka anduri juurest veidi õline ning täpselt ei saagi aru kust tuleb. Eks peab puhtaks tegema ning vaatama.
Veel avastasin, et mingi voolik pimedaks tehtud ning ripub niisama. Sisselaske küljes, sisselaske all on mingi plastik jublakas (11 61 1 738 629) ja selle küljes ta üks ots on. Kui keegi oskab ütelda kuhu minema peab oleksin väga tänulik

.
Sai ka huvi pärast diagnosti aparaat järgi pandud. Launch ei saanud üldse ühendust. Delphi sai ühendust ning näitas ainult mootorit. Seal oli ka üks viga mis ei tahtnud kuidagi ära kustuda - 37 Preheating relay lambda sensor. Lambda näit oli ka 0V. Sellest nagu järeldaks, et lambda üldse hetkel ei toimi ja tuleks vahetada alustuseks relee mis peaks #3 olema?
Kütusenäidik on ka endiselt (juba minu eelmisest ajast) selline, et kui paak täis näitab veidi üle 45L ning kõik. Kuna paagis 2 andurit (üks pumbaga, teine tavaline andur) siis ei oska esimese hooga kohe arvata ka kumba neist vahetama peaks...
Tegemist jagub...