sain täna siis hooratta vahetusest auto kätte, asemele läks kasutatud hooratas millel lõtk oli veel selline. et väsinud ei ole. Kuna sain hoorattaga kaasa ka sidurikorvi ning siduri ketta mis tundusid ka okeid olevat, aga spets rääkis, et viimast kõvasti libistatud sest värvuselt sinakas, positiivne ka see et minu vana oli juba vahetatud ja asemele pandud leevenditega ja vähe suurem, pakkus, et aasta peaks vähemalt veel ära saama selle siduriga. Laager undas juba siis kui mina sain ja tuttav ka teda ära ei vahetanud, sest sõitmist ei seganud. Nüüd käevahel seda liigutades sõitis see küll nagu liiva peal, uus sees ja auto tuntavalt vaiksem. Kuidas siis lippab. hetkel veel map sensor vahetamata (järgmine etapp) aga ütleks, et 100kw lähedale pepu düno järgi olen jõudnud. Tellisin ka uue edc15 aju ära ja sain ka koha kes selle ümber klooniks ja segud/rõhud paika timmiks.
ülevaatuse aeg kuukese pärast ees, vaja õli vahejahuti tihend ära vahetada, sillas paar puksi ja käigukasti padi mis töömehele vastu pead kukkus

lisaks veel uus aku osta.
Hetkel lubab, et suveks saab täiesti sõidukorda.