bomsch kirjutas:
Kas on juba teemas läbi käinud, et aastal 2008 vähenes liiklusõnnetustes hukkunute arv 30% võrreles 2007. aastaga. Ja üldse oli viimati selline tulemus viie- või kuuekümnendatel. Rõõm kuulda, et selle taustal tõsteti trahve, et liiklus ohutum oleks

ma kipun arvama et hukkunute arvu kahanemise taga on juba see üldrahvalik soosing joobesjuhtide rangesse karistamisse ja pikalt lubadeta jätmisse. ise ka pooldan seda.
sest mingi 2006 ja 2007 oli kogu aeg kuulda õnnetustest milles olid kas noortekamp joobes ja üle kaela või mingid pässid joobes ja ka kuskil puus. 2008 oli vist kapmaania nii tõhus et väa palju saadi neid enne kätte kui jõudsid laksu panna. iseenesest on see hea.
kroonilist roolijoodikut eriti ei piira ka seadus ja ta teeb ikka nii nagu talle vaja. seega pikalt eemale!
kuid minu arvates teeb poller oma tööd ikka ja jälle tuima lollusega. neid pole eraautodega maanteel salvestamas liiklusestehtavaid siutsiidimöödasõite, möödasõidukeeluga alades möödasõitude tegijaid karistamas. arutute ohtlike pimedate kurvide juures möödasõitude tegijaid kasvõi korrale kutsumas. nad istuvad kuskil liiklussoone peal ja niksivad seal siis ntx 30 alas 45 ga sõitjaid. no on peded, sellised kes ootavad et kassile ise hiir suhu jookseks. ja siis nüüd viimasel ajal kuna rahvas on ennest tagasi võtnud ja pole enam nii palju raha teenimise võimalusi siis hakatakse juba väikseid asju niksima nagu kustuti ja tõkiskingad jne. it sucks. selle pärast juba, ei raatsi maksta eesti riigile makse kuna nagu kogu süsteem lonkab kahte jala korraga. nii valitsust kui ka repressiivorganeid nagu meie sinivalged peded.
ise olen elus paari peoseltskonna hulgas ka tegevmente kohanud ja normaase inimese muljet pole neist mulle küll keegi jätnud , pigem on tegu ohmoonidega kes ennast läbi vormi teostavad ja omi kooliahistamisi ja mõttetut elu läbi teiste kodanike niksimise välja elavad. ju siis on neile nii vaja. ma olen saanud trahvi ntx nii jabura asja eest et tagaaken oli udune ja minu vahtraleht ei paistnud sealt välja. saate aru. no what tha fuck. parim oli see et polleri autol oli valged suunad ja valgee pirnidega. tegin neile siis märkuse et nende sõiduk ei vasta nõuetele ja siis hakkas sama räiget sõimu tulema nagu põlvas....
hetkel arvan et surmaõnnetuste languse põhjus on lihtsamast lihtsam. suitsiidne ja joomasem seltskond on enamik kas lubadest autodest ilma või juba surnukssõitnud. ja vähem on järele jäänud. eks see korralikum liiklus tulebki ju teatud arvu idiootide hinnaga. mis teha see on evulutsiooni eripära targem jääb ellu.
samas lisan et eestis saab ka 150 ja pluss sõita osadel teedel. iseasi kas see on kõigile kohane ja kas ära tasub. 130 oleks hea küll kuigi vaid siis kui veokeid ei oleks neil lõikudel.
ps hr part ei hakka minu teksti üle kommenteerima. mine tegele parem mujal maailmaparandamisega! ning pardijahi hooaeg on tulekul