No ma ei tea,maitseid on erinevaid,aga Alfa 156 kohta "uskumatult kole" öelda on vist ikka natuke liig....uskumatult kole võib olla india elektriauto või rumeenias sõitev vana dacia,aga mitte Alfa 156

Natuke arusaamatuks jääb muidugi ka vajadus/tahe auto üle värvida,minu arust täitsa ok värv ju?Ühel pildil tundub kuidagi eriti ilus sügav sinine olevat...
Või on lisaks karpidele veel palju väiksemaid defekte,mis piltidel silma ei paista (ühel pildil veel tagarattakoopas tundub ka ussil pesa olema?aga sinna vist tuleks niikuinii pärast kivikaitsmeid või põhjamastikseid või muid sarnaseid plögasid peale kanda ja pole ka nagu põhjus terve auto kallale minna...)
Muidugi kui materjalid poolmuidu käes on ja aega ka üle,siis võib ju katsetada...aga helehallid sadulad ja valge värv...tea kas annab hiljem töö ja vaeva väärilise effekti?
ma ise ei tee seda tööd iga päev,aga nüüd eneseharimise mõttes võtsin ka ühe panni ette,kuna olukord muutus juba ülevaatuse saamisekski kriitiliseks/Opel Omega juu

/...ja praegu kirun,et oli mul seda jama vaja...see peab mu arust ikka väga hea auto/põhjus olema,et üle värvida!veebruarist saati pusin vabadel hetkedel ja lõpuni ikka palju minna veel...mul seal muidugi keevitust/käiamist kah rohkem kui üldse ette oskasin kujutada,lõpmatud kruntimised,pahteldamised,lihvimsed...klaaside lõikamised ja liimimised,kerehermeetikuga hullamised jnejne!
sul õnneks nii hull ei tundu...aga edu ikkagi!