Ma kahtlen, et siin kellelgi huvi on aga praegu oleks kellegagi kombineerides võimalik konteineri kulusid jagada ja kokkuvõttes päris soodsate kuludega saada siia kaks kiirendusautot millest üks peaks isegi meil täiesti tänavalegaalne olema. Mingi 8-9k euri eest 10-11 sekundi masinad millest üks on täiesti tänavalegaalne. Ca. tonnise nitro investeeringuga ma arvan, et 9 sekundi masinad mõlemad.
1.
https://www.facebook.com/zack.staley.12 ... 9925576620Fox body racecar forsale or trade
331 with c6 tubular k frame mini tubbed strange coilovers front and rear 5 lug 8.8
disk front and rear 456 gear mini spool and more
9500$ or trade for nice camper with slides 28ft or longer tag goose or 5th wheel,rollback,wrecker

Auto asub NC's.
Asi nimelt selles, et meil oma poiss seal ja temal on üks vähem "drag" Foxbody samuti üle sellise jutuga:
A kui keegi tahab tavalist stock sisu katuse luugiga ja 5speed manuaaliga siis myyn enda oma odavamalt.
Mootor 331 built by Steve Ackworth.
MSD ignition and coils.
Edelbrock EFI intake.
Hooker headers.
Magnaflow full exhaust.
Stage 2? Clutch
8.8 diff.
GT bodykit koos cowl hoodiga.

Long story short. 9,5k taala tolle race ready puuriga masina eest on väga hea hind.
Meil oma poiss tahab enda masina eest veel vähem ning see peaks olema meil Eestis ka tänavatel liigeldav kuigi ei ole teps mitte kuidagi aeglasem või kehvem masin.
Ilmselt oleks oma poiss nõus mõlemad autod korraga ka konteinerisse panema.
Minu puusalt laskmise hinnang on, et tegemist on 10-11 sekundi masinatega all day long ning nitroga meelitades ma usun, et 9 oleks reaalne.
Kokkuvõttes minu arvamus on, et tegemist on äärmiselt hea pakkumisega ning kui kamraadidel (või ühise huvi jagajatel) on idee minna rajale või enda mingi street A autot turbotama hakata kiiremaks saamise eesmärgil, siis tõenäoliselt seljad kokku pannes saaksid mõlemad palju odavamalt palju parema pakkumise.