Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 10.07.2009 15:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Kurat mängisin Gran Turismo 4 ja International A license'it tehes iga kord 10 minutilise Nürburgringi sõidul 8. minutil matsu. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 16:23 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Kohe varsti vaikselt Saaremaa praami peale liikuma, et seltskonnaga mõnusalt nädalavahetusel aega veeta :rokib

Sama siin, aga ei tea veel kuhu minna :D
Loodame et ilm jääb kasvõi selliseks, või läheb ilusamaks :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 18:24 
Kasutaja avatar

öösel oli merel niikõva torm, et loksutas auto esiklaasi mõra sisse :err ja siis lendas üks mesilane sõiduaeg aknast sisse ja nõelas jalga..mölakas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 18:29 

Sõitsin jalgrattal hooga üle zebra, mersu kupee piibitas, ta oli küll kaugel, aga loll temp igatpidi, näitasin veel rusikat kah talle :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 18:40 
Kasutaja avatar

Lasin 240km h spidole täna, nii hea oli olla, -piip- aga mingi -piip- töllerdas ees mingi 130 ga teises reas ja -piip- ära mu max tulemuse, on ikka -piip- -piip- :devil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 19:08 
Kasutaja avatar

sc0u7 kirjutas:
Sõitsin jalgrattal hooga üle zebra, mersu kupee piibitas, ta oli küll kaugel, aga loll temp igatpidi, näitasin veel rusikat kah talle :err

Mis täpsemalt öelda tahad? Kelle poolt loll temp? Üldiselt ma sellistele peale lendajatele sõidan ka ette (kuigi ma sõidan ka rattaga umbes 75-100 km nädalas). Lihtsalt tegu on siiski ülekäigurajaga (rõhk on sõnal KÄIGU) ja juhil ei ole kohustust mingeid madarlendureid üle lasta. Loomulikult ei viitsi ma ise ka enamasti sadulast maha ronida üle tulemiseks, aga ma jään ootama ja lähen siis kui lastakse. Väga palju rattureid aga lendavad täiega peale ja siis kujutavad ette midagi ka veel (jalakäija peale jõuab autojuht reageerida, aga ratturi peale mitte, kui just kandiliseks rehve ei pidurda). Mul endal autoga on ektreemseim juhus kus metsavahelt lendas roller täishooga otse ülekäigurajalt üle, nende kahe tolguse elu päästis küll ainult minu reaktsioon.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 20:16 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
Mul sarnane lugu nagu ühel eelkõnelejatest: käisin mitu päeva oma salajasel forellijõe kohal kala, kus 1 päeval sain vaid pooliku võtmise osaliseks, ehk siis läks kerides otsast. Teades, et forell on suhteliselt paikne kala, otsustasin ka järgmisel päeval juba teistsuguse landiga teda natuke meelitada. Teise viskega oli taga ja ujus ilusti kaasa poole jõeni, kus jälle läks tagant. Kolmandal päeval võtsin kaasa täielikust kalapüüdimise võhikust sõbra, andsin talle spinningu ja universaalse suure landi panin ta paar meetrit enne enda kohta jõepeale loopima ja läksin oma kohta nillima.

Esimese viskega (mis tal lörri läks) oli juba suur haug vahutamas tal nina all. Kolmanda viskega sai ta ilusa mõõdus forelli ja neljandaga 1,5 kg haugi. Mina sain ainult märjaks.

Järgmisel päeval otsustasin võtta kaasa isa ja äia ja minna uuesti sama kohta kammima, kus is sai suure ahvena, äi ilusa mõõdus forelli ja mina ... arvake ära .... märjaks.

:D :lol

Ka mul on sarnane lugu...
tulin siis just tuttavaga järvelt, tema sai spinninguga umbes 2.5 kilose Koha, mina sain ilusat ilma nautida :lol

Edit:kuradi debiilikud ajavad kambaga härgasid lolliks ja siis nutavad seal et hulga inimesi on surma saanud! võiks selle loomapiinamise ära lõpetada! :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2009 21:51 
Kasutaja avatar

C20XE kirjutas:
Kurat mängisin Gran Turismo 4 ja International A license'it tehes iga kord 10 minutilise Nürburgringi sõidul 8. minutil matsu. :D

tean mida tunned.. :D
ma peale tuhandendat korda loobusin ja andsin puldi väiksele sugulasele, krt, poiss tegi kahe katsega ära :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 01:39 
Kasutaja avatar

tänu ühele alkohoolset jooki tarbinud semule sai mu elektriline antenn natuke kannatada ja ei pakkinud end enam kokku, tegi meele ikka kurvaks küll, aga peale mõningast uurimist ja nuputamist sain ta uuesti sirgeks väänatud ja käib jälle nagu uus :burnout
Naljakas, et silmale peaaegu, et nähtamatu väändunud koht sedasi kohe mõjutab seda kokku pakkimist...iga kord kui natuke rohkem tagasi painutasin läks asi paremaks ja pakkis ühe rohkem sisse end, ning lõpuks silmaga vaadates täiesti sirge antenn jäi veel 3cm välja ja siis korra painutasin veel ja nüüd tip top. pakib ilusti lõpuni sisse ennast ja ja ilusti lõpuni pikalt välja kah... :auto
Aga päev algas kurvalt, pidime võtma rendibussi 7-9 kohta ja minema Palamusele kuskile retro peole. Asi oli pikalt ette planeeritud aga põhiline planeerija hüppas siiski alt ära kuna rendi summa näkku oleks tulnud liiga kõrge tema jaoks, ja odavamt autot me ei leidnud...njh ju jääb järgmiseks korraks...Õhtu see eest oli parem, sai mööda eestist laiali olevad semud peale korjatud ja nii tallinnas kui ka pärnus ringi sõites "veidi" komöödijat tehtud ilusatele tüdrukutele kes teeääres olema juhtusid...Asi lõppeski siis kurvalt selle antenni jamaga...nüüd passisin voodis vahtisin lakke süda ei andnud rahu ja käisingi seda antenni paika ajamas...kõik tibi tobi nagu uus ja saan rahus magama minna...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 03:16 

Load paar päeva olnud ja täna sai siis selline sõit tehtud, mis viskas tõesti kopa ette :D Enam ma ei viitsi sõita :lol Ja nüüd tean, mis tunne on nendel, kes peavad kellegil kaine autojuht olema :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 09:26 
Kasutaja avatar

tartu jäätmekäidlustehas põles laus leekides..sai kohapeal käidud :D

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 10:20 
Kasutaja avatar

StreetRaceS4 kirjutas:
Load paar päeva olnud ja täna sai siis selline sõit tehtud, mis viskas tõesti kopa ette :D Enam ma ei viitsi sõita :lol Ja nüüd tean, mis tunne on nendel, kes peavad kellegil kaine autojuht olema :beer

Mul on üks sõber, kes võib 24/7 kellelegi kaine autojuht olla. Ainult kütus tuleb kinni maksta.
Ja MA GARANTEERIN, et see tüüp on öösel kell 3 ka kaine taksojuht olema. :D

Kui vaja, siis võin nr ka anda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 11:40 
Kasutaja avatar

minagi siis see kes nädalavahetustel aint roolis. enda auto pidamine on juba mõttetus kuubis. sõbrale uus õlivahetus ette keritud. enda omaga liiklesin kuu jooksul 27km :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 11:42 
Kasutaja avatar

Õhtul krossi vaatama, ja ilusti hakkas vihma sadama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 17:42 
Kasutaja avatar

Täiesti piip päev, jumala kass on seljas, nii igav, et anna olla.
No lihtsalt mitte, kui midagi teha pole.
No täiesti piip piip ikka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis