Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 17.07.2009 00:10 
Eliit

C4V6 kirjutas:
Tallinna stiil on täpselt selline, et kui sa sellega harjund oled, siis tartus on kõik väga imelik ja 2x uimasem... sina oled nagu mingi duracelli jänku seal..

mhm. Sai eelmine sügis Londonis paar päeva seigeldud ja tallinna durecelli jänku on seal valus uimo :D Kõik aina jooksid ja sebisid.Tempo oli päris karm võrreldes eestiga. Viimase päeva õhtuks lasime ise juba sama tempoga ringi,nakkas no.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 00:22 

ananass kirjutas:
A mis tra see tartu siltidega on, tuled rakvere poolt üle silla ja tahad valka või viljandi minna, miks pee pärast ma pean vasakule minema ja linnale ringi tegema kui saab ka otse???

Mis sillast jutt käib? Narva mnt. sild kaubamaja ristis? Ehk on need sildid mõeldud suurte liikurite ja haagiste jaoks? Minuteada Riia tn. viadukti all on suht madal ja seal kunagi vähemasti oli ka mingi keelumärk haagiste kohta. Ehk siis kaubamaja ristist suunatakse Turu tn./ringteele?

Aga üldine tartu liiklus on suht kahtlane jah... esineb 2 tüüpi liiklejaid- uimerdised(enamuses) ja närvihaiged (hullemad kui tallinnas :D). Samuti on mõnes kohas liikluskorraldus väga haige inimese poolt tehtud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 00:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Sest sa sõitsid nagu Tallinnlane :D Kui stardid rahulikult siis otse sõites sõidad enamikes kohtades rohelises voolus läbi. Turu tn on 1 foor debiilse ajastusega aga hetkel küll rohkem pähe ei tule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 00:56 

Blacku kirjutas:
C4V6 kirjutas:
Andke andeks keda ma riivan, aga tartu liiklus on minu jaoks õudus unenägu... Tallinnn on poisike selle kõrval

Hmm...tooks mõned võrdlused

Tallinn: Pidevalt +20km/h, kui üritad liikluseeskirju järgida, jääd jalgu
Tartu: Autod liiguvad 50km/h ja sujuvalt

Tallinn: kõik tõmblevad, mööduvad bussipeatuste kaudu jms
Tartu: Ei ole sellist tripperit sest pole eriti ruumigi nimodi tõmmelda

Tallinn: Suund sisse ja reavahetus toimub ühe sekundi vältel, peelgisse ei vaadata
Tartu: Suund lükatakse sisse ja oodatakse kuni vahele lastakse, mitte ei pressita

Tallinn: Tipptunnil võid kõrvalteel peateele keeramist oodates eeposse kirjutada
Tartu: Lastakse kergelt vahele

Vb tõesti on Tallinn parem...aga seda ilmselt närvilisele, keevalisele, pidevalt kiirustavale inimesele. Inimene kes tahab rahulikult ja õnnelikult "go with the flow" elada on Tartuga väga rahul. :D

täesti vale ju Blacku :)

Tallinn: Pidevalt +20km/h, kui üritad liikluseeskirju järgida, jääd jalgu
Tartu: Autod liiguvad 40-50km/h ja ebasujuvalt Mõni paneb alles foori tagant siis minema, kui uuesti kollane vilkuma hakkab

Tallinn: kõik tõmblevad, mööduvad bussipeatuste kaudu jms keegi haiget ei saa ja jällegi liiklus sujub
Tartu: Ei ole sellist tripperit sest pole eriti ruumigi nimodi tõmmelda vahest on ka ruumi aga sellele järgneb tohutu signaali laskmine ja tulede vilgutamine :D

Tallinn: Suund sisse ja reavahetus toimub ühe sekundi vältel, peelgisse ei vaadata Näitad suunda ja juba kõrval olev auto pidurdab, et sind vahele lasta
Tartu: Suund lükatakse sisse ja oodatakse kuni vahele lastakse, mitte ei pressita tagajärg on see, et jäädki ootama seda :D

Tallinn: Tipptunnil võid kõrvalteel peateele keeramist oodates eeposse kirjutada
Tartu: Lastakse kergelt vahele üritad ise lasta siis ei saa mõni sellest aru ja võid ise seal eepost hakata kirjutama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 01:20 

C4V6 kirjutas:
creativ, BULLS EYE, midagi sellist mina mõtlesingi, ilmselt ei anna enam täpsemalt minu sõnadesse panna seda asja, aga never say never :lol :beer

Lisaks omalt poolt veel selle, et jumala eest nagu roheline vilksatuse teeb siis pidurtatakse nii, et rehvid kandilised ja kasvõi tagurdatakse ristmikult tagasi foori alla, peaasi, et mitte selle ajaga veel 10 autot üle lasta enne kui punaseks käheb(no tartus muidugi ei jõuaks 10 aga 1 :D) kuigi noh seda foori asja juhtub ka tallinnas
Seda tagurdamise värki olen isegi 3 korda näinud :D Ja naljakas veel see, et kui kuskil politsei passib siis kiirus tõmmatakse kohe 30-40 peale :)
Ja kui peaksid sõitma kallima autoga siis inimesed kohe kadedad ja vahele saada pole sul lootust kuskile. Tallinnas uued autod vana nähtus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 05:37 
Kasutaja avatar

tund aega tagasi helises mul telefon
''hei kuule tule järgi ma olen keilas mind visati läbult välja''
ja noo siis käisingi järgi tal ja raha kah ei andnud :angry
nüüd magab siin minu üürikorteris ja minu voodis peatäit välja ja mina magama ei saagi minna :angry
küll hommikul nõuan hotellitasu :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 08:58 

oskaja kirjutas:
Mis sillast jutt käib? Narva mnt. sild kaubamaja ristis?

Täpselt, ei olnud seal mingeid tähiseid et rekkale vms, passisin seal krdi fooride taga nii et sitt kees + siis viimasel hetkel täispikk rong ja siis keerasin targa näoga paremale kuhu oleks otse läbi linna jõudnud, oi sai kiruda :P
Matsu oleks tartu juures pannud, seatiga koos sõitsime maanteel ning läksid tal pidurituled põlema, ca 5sekki vms, no ma siis pidin ise mõtlema mida ta teeb, vaatasin et tee läks paremale et ju siis läheb sinna, hakkasin möödume ja kui minu auto nina ja tema perse kõrvuti olid siis pani suuna vasakule ja kohe keerama, mul rattad blokkis, õnneks katkestas manöövri ja saime ilma kriimudeta üksteiesest mööda..väga väga napp asi oli :s vb siin foorumiski see inimene..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 09:48 
Moderator

Nõustun täiesti inimestega, kes ütlevad, et Tartu liiklus on täiesti mööda. Olen seal liigelnud 4 aastat ja ligi 200 000 km, küll mitte linnavahel aga Lõuna - Eesti suunal ja palju ka Tartus. Autot olen lõhkunud Tallinnas 1 korra, Tartus oli mu esimene auto nagu mõlgihunnik (1 korra juhtus õnnetus minu süül Edeni ringil suundusin Rimi poole sillale sisemisest reast ja buss pani sisse esitiiba välimisest, sest tahtis Annelinna poole minna, ment ütles, et mina süüdi). Nii mõnigi kord sai veheldud ja kätega räägitud. Tallinnas on tulnud ette kätega rääkimist ainult 1 korra ja sedagi väga leebelt (Tartu mõju oli alles sees).

Aga väga ilusa ilmaga on ikka pläss küll tööl passida. Pidage kõik vastu, kes sama teevad :D-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 10:25 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Mina ei saanud aru sellest. Tuleb foor, seisad seal 5 minti, läheb roheliseks, sõidad 10 meetrit, tuleb foor, lased inimesed üle tee :D

Eile ajas mind täpselt see sama asi närvi. Teine asi oli see, et auto sai jäetud mingi turu (vb ka eksin) parklasse, kuna seal sai tasuta :P Sealt siis plaan Taskusse minna. Sitaks kift ristmik oli. Selleks, et minna ületee asuvasse poodi tuli teha ärämä ring ja minna 3 korda üle tee, raisates selle peale kokku ( edasi-tagasi) 20min. oma kallist aega. Ja piinates oma niigi vanu ja väsinud jalgu. On ka Tallinnas taolisi varjante nt taksopargi rist aga no seal on ka asi inimlikumalt lahendatud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 11:32 
Eliit

Rsk no. Äratatakse puhkepäeva kohta vara ülesse(11 paiku) ja kutsutakse kohvile,no on naised,magada ei mõista w :angry :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 11:32 
Moderator

Mina ei saa aru üldse, kuidas sa saad raudteele nii lähedal magada ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 11:39 
Kasutaja avatar

beast kirjutas:
Eile ajas mind täpselt see sama asi närvi. Teine asi oli see, et auto sai jäetud mingi turu (vb ka eksin) parklasse, kuna seal sai tasuta :P Sealt siis plaan Taskusse minna. Sitaks kift ristmik oli. Selleks, et minna ületee asuvasse poodi tuli teha ärämä ring ja minna 3 korda üle tee, raisates selle peale kokku ( edasi-tagasi) 20min. oma kallist aega. Ja piinates oma niigi vanu ja väsinud jalgu. On ka Tallinnas taolisi varjante nt taksopargi rist aga no seal on ka asi inimlikumalt lahendatud :kill

Oma viga, et ei osanud silla alt jõe äärt mööda Taskusse minna, oleks edasi-tagasi vast max 5min läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 17:07 

Käisin ARK-is plastikutel järgi :D Viimane number oli 6 :rokib
Nüüd kohe maja katusele ja siis autol amorte vahetama :D Tõotab tulla huvitav õhtu :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 17:09 

Elan ise hetkel Tartus ning mina ütlen ausalt, ma naudin seda linna. Olen palju tallinnas ka sõitnud ning see närviline olemine viskas üle. Tartus on tõesti riläks kõik. On ka jobusid linnaliikluses aga üldiselt mõnusalt rahulik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 17:40 
Kasutaja avatar

Ma hommikuti tööle sõites olen alles poolärkvel ja tihti meeldib 30'ga sõita (kui näen, et kedagi tagant ei tule)
laial tänaval õnneks 30 piirang ja seal lasen pedaali üldse üles ja liigun vaba hooga. mingi 0,0% kallak seal kah ja liigub mõnusalt terves pikkuses lõpuni.
Seal ikka enamus ei taha eeskirjadest kinni pidada ja kihutavad mööda. siis hea vaadata kuidas botaanikaaia juures patrulli nähes plokki panevad 8)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis