Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 09:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 17.07.2009 17:52 

Nu kirjutas:
Ma hommikuti tööle sõites olen alles poolärkvel ja tihti meeldib 30'ga sõita (kui näen, et kedagi tagant ei tule)
laial tänaval õnneks 30 piirang ja seal lasen pedaali üldse üles ja liigun vaba hooga. mingi 0,0% kallak seal kah ja liigub mõnusalt terves pikkuses lõpuni.
Seal ikka enamus ei taha eeskirjadest kinni pidada ja kihutavad mööda. siis hea vaadata kuidas botaanikaaia juures patrulli nähes plokki panevad 8)

Ma ise tulen samamoodi Jakobi mäest käiguga alla, mingid tüübid muutuvad taga jah väga närviliseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 17:58 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
beast kirjutas:
Eile ajas mind täpselt see sama asi närvi. Teine asi oli see, et auto sai jäetud mingi turu (vb ka eksin) parklasse, kuna seal sai tasuta :P Sealt siis plaan Taskusse minna. Sitaks kift ristmik oli. Selleks, et minna ületee asuvasse poodi tuli teha ärämä ring ja minna 3 korda üle tee, raisates selle peale kokku ( edasi-tagasi) 20min. oma kallist aega. Ja piinates oma niigi vanu ja väsinud jalgu. On ka Tallinnas taolisi varjante nt taksopargi rist aga no seal on ka asi inimlikumalt lahendatud :kill

Oma viga, et ei osanud silla alt jõe äärt mööda Taskusse minna, oleks edasi-tagasi vast max 5min läinud.

Ole nii kena ja joonista viidad sinna siis inimesele kes esimest korda elus selles linna osas on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 19:22 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
Elan ise hetkel Tartus ning mina ütlen ausalt, ma naudin seda linna. Olen palju tallinnas ka sõitnud ning see närviline olemine viskas üle. Tartus on tõesti riläks kõik. On ka jobusid linnaliikluses aga üldiselt mõnusalt rahulik.

ja mina, kes tallinnas elan, käin tartus ja just närvitsen sellepärast ei kõik munevad ja venivad.. :D Hea, et magama ei jääda..
Tallinnas elutempo ikka tükkmaad kiirem kui tartus..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 19:28 
Eliit

antsa911 kirjutas:
Mina ei saa aru üldse, kuidas sa saad raudteele nii lähedal magada ? :D

Käis see mulle w? Mul ei ole ühtigi raudteed paari kilomeetri läheduses :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 20:46 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
trykmann kirjutas:
Elan ise hetkel Tartus ning mina ütlen ausalt, ma naudin seda linna. Olen palju tallinnas ka sõitnud ning see närviline olemine viskas üle. Tartus on tõesti riläks kõik. On ka jobusid linnaliikluses aga üldiselt mõnusalt rahulik.

ja mina, kes tallinnas elan, käin tartus ja just närvitsen sellepärast ei kõik munevad ja venivad.. :D Hea, et magama ei jääda..
Tallinnas elutempo ikka tükkmaad kiirem kui tartus..

Tead, see elutempo ongi mõttetult närvitsev, sööb närve, rikub inimese psüühhikat ja muidu ka on mõttetu ja ohtlik liikluses.
Energiat raiskab samuti see mõttetu kiirustamine ja mõtlematu kiirustamine.
Liigne agarus on ogarus.
Mõttetult närviline koht see tallinn, seal elada küll ei tahaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 20:53 
Kasutaja avatar

part1, muidu oled igati normaalne ja tore tüüp. Aga su kodulehekülg on lausa õudne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 21:36 

Nu kirjutas:
Ma hommikuti tööle sõites olen alles poolärkvel ja tihti meeldib 30'ga sõita (kui näen, et kedagi tagant ei tule)
laial tänaval õnneks 30 piirang ja seal lasen pedaali üldse üles ja liigun vaba hooga. mingi 0,0% kallak seal kah ja liigub mõnusalt terves pikkuses lõpuni.
Seal ikka enamus ei taha eeskirjadest kinni pidada ja kihutavad mööda. siis hea vaadata kuidas botaanikaaia juures patrulli nähes plokki panevad 8)

Ma nüüd natuke üle aasta olen igal hommikul sõitnud Jakobi mäest alla ja mööda Laia tänavat kesklinna, ning selle aja jooksul pole kordagi ühtegi patrulli passimas näinud :?
Ja kui ma ülikoolis käisin siis loengud toimusid Laial tänaval ja siis õnnestus 5 aasta jooksul vast korda kaks politsed botaanikaaia vastas passimas näha.
Tartus sõites on väga hästi näha kes ei ole kohalik, ning ei tea kuhu täpselt ta sõitma peab. Need jäävad suvalise kohapeal seisma kui mõistus otsa saab ja siis on nende käitumine nii ettearvamatu, et targem on neist suure kaarega mööda sõita, jumal teab kuhu nad järsku keerata suvatsevad. Pea "magistraalide" kulgemine ei ole tõesti nii loogiline kui võiks aga see on tingitud sellest, et linn on väga korrapäratult kasvanud kord ühte suunda ja kord teise suunda. Kui oled võõras siis vaja lihtsalt märke vaadata ja saab hakkama ilusti. Ja ma ei saa aru mis 30-40ga sõitmisest siin jutt käib? Riia tänaval on täiesti tavaline liikumis kiirus hommikuti ca 70km/h ja sellega jõuad ilusti rohelises tsüklis olla. See, et liiklus on rahulik ja sujuvalt kulgev võib jätta mulje, et liigud hästi aeglasest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 21:52 
Kasutaja avatar

oleneb mis kell liigud seal. ma käin enne 7 ja siis ikka teevavad vahest uinakut seal. tänava alguses meeldib neile küll rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 23:03 

Mina liigun tavaliselt natuke ennem 9 muidugi, võibolla tõesti, et hommikuti väga vara võib seal neid kohata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 23:07 
Kasutaja avatar

rio kirjutas:
Mina liigun tavaliselt natuke ennem 9 muidugi, võibolla tõesti, et hommikuti väga vara võib seal neid kohata.

Tartu kohta ei tea, aga Tallinnas vist peaks olema vahetused 8 ja 20. Vähemalt kuskilt nii meelde jäänud. Seega sellel kellaajal võib täpselt nii olla, et ühed on juba läinud ja teised joovad alles kohvi. Kuigi siiski olen ise ka natuke peale 8t hommikul juba näinud mõõtmas, ei tea kas tegid kiirelt või siiski kõik korraga ei käi vahetamas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 00:26 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
part1, muidu oled igati normaalne ja tore tüüp. Aga su kodulehekülg on lausa õudne..

Mis siis? Seal ju kirjas, et kui viitsin, siis arendan edasi.
Las ta olla, nagu ta on.
Ei olegi üritanud seda ägedaks teha, tegin kähku lihtsalt mingi alge valmis, mida saab edasi arendada.
Tahtsin inimestele asja idee ja olemuse, edasi anda.
Tahtsin inimestele teada anda, et selline asi on võibolla tulemas.
Ka vastav konto on youtube loodud, kuhu loodan erinevaid videosid liiklusest koguda, sealhulgas eelkõige liikluses sigatsejatest.

Viimati muutis part1, 18.07.2009 00:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 00:29 
Moderator
Kasutaja avatar

Oi türrbel kus selg kipitab. Päike on kuri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 00:33 
Kasutaja avatar

Nu kirjutas:

Koom, kui ise sõidad lubatud piirkiirusega, mis seal siis 30 on, nagu su jutust aru saan, siis suva ka, kui keegi taga närvitseb. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 00:35 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Oi türrbel kus selg kipitab. Päike on kuri.

tean mida sa tunned :)