Maxima 1 tüüpiline tüüpviga on detonatsiooni andur. Esindusest saad selle väikse jubina 5600.- + tööraha 2500.-

.. ma sain sama asja Nissani klubist 800.- + töörahaks 4-pack. Teine tüüpviga on geneka laagrid, see on suht odav teema 1000.- saab hakkama, kui just CarStopi "geeniuste" juurde ei lähe. Elektroonikas jupsib mõndadel salongipirnid, mõni juhe lihtsalt vaja välja vahetada elektriku juures. Elektriline antenn saab ka muidugi suht esimeste külmadega kiirelt mehhaaniliseks antenniks. Originaal H4 lähi-ja kaugtule pirnid näitavad ka tavaliselt vaid 2m auto ette, vahetada lihtsalt võimsamate pirnide vastu.
Mina ei tea, kas jupid on nüüd kallid või odavad, Audil kindlasti mingi raha odavam. Noo, näiteks esimesed stabika puksid ca 1300.-/1tk, Obljäädil ja Fördil saab mingi 400.- kätte. Juppide kättesaadavuse poolest on meil just enimtuntud Japanparts ja Husqvarna kirvega just selga ei lööda, pigem siukse kerge vene aegsega. Samas ei midagi katastroofilist ka mitte. Ega tal polegi seal midagi, mis nii lihtsalt ära kuluks. Opelite ja Fordidega võrdlusse tuues, kui neilt saad mõne vidina 200.-, siis Maximal saad sama asja 1200.- aga sõidumõnu pärast korvab summa. Romulatest, ega Maximaid väga palju ei vedele. Tallinnas Männiku romulas üks juppideks võetud ja Tartus pidi üks komplektne olema, rohkem vist polegi.
Töökindluse ja vastupidavuse kohapealt võib 3.0 V6 mootorit ainult kiita. Oli ka Maxima 3.0L V6 10-aastat maailma mootorite vastupidavuse top10 edetabelis. Maximal ei nagise ega kolise ka midagi. Ainuke asi, et mõned kurdavad rehvimüra pärast. Meie Eesti teede peal peab esisild ka kenasti 2+ aastat vastu.
Ostu puhul oluline ka see, kui kaua auto Eestis sõitnud on. Sool sööb Nissaneid mõnuga, probleemsemad kohad just koopaääred ja küljekarbid nurkadest + kipuvad meie soolaga läbi roostetama ka pidurivoolikud.
Kui mul endal läheks uuesti valimiseks, siis võtaks seekord vähe lisade rohkema '99 aasta isendi. Selle aasta masinad on vägagi kiidetud ja pommikindlad ja pole mina näinud veel Maxima omanikku, kes nutaks taga, kui kehv masin tal ikka oli

.
Kütusekulu poolest sai selle 222 AOU omanik nii selle 11L/100km, et sõitis pühapäeva öösel Tallinnas tiiru ära, 4-nda käiguga ja 60 -ga. Siis võtab jah 3.0L 11L/100km, tegelt jääb linna kulu ikkagi 13 kanti, raskema jalaga 15+.
Kui sa nüüd 3.0L Maximat tahad, siis konkreetselt see isend 222 AOU unusta küll ära. Minuteada on see mingi aasta juba müügis olnud või on vahepeal lihtsalt omanikku vahetanud. Panin tähele, et valisid auto24 nimekirjast kõige odavama A32 kerega Maxima ja sul eelarve 50k? Ma paneksin 4k veel otsa ja võtaksin sealt parem ühe musta värvi '99 aasta Maxima. Kuid praegusel kehval majandus ajal, annab ka kindlasti hinda 50k peale tingida.