Viirusetõrje vajalikkus...
Aastaid kasutasin arvutit igasugu viirusetõrjete ja tulemüürideta, kord kuus lasin ainult adaware ja spybotiga üle...ei mingeid probleeme...vähemalt tundus nii.
Nüüd siis Avast! peal juba aasta ja ikka tuleb ette, et miskeid putukaid ta leiab kas vanadelt mängude plaatidelt, internetist allalaetavatelt crackidelt jne.
Ehk siis, kasutad arvutit heausklikult ja nähtavaid probleeme pole, kuid siiski on arvutis viiruseid, millest te midagi ei tea.
Nädal tagasi uurisin oma registrit ja jäi silma mingi "seekeen", kuna ma registrit kuhugi ei salvesta, siis tundus see ohutu olevat, kuna oli ilusti program files`i alla installitud ja Avast! ka nagu häält ei teinud...kuni eilseni...bootimise ajal leidis Avast! viiruse, selleks oli too sama Seekeen(nädal hiljem!!!???)...minu viirusetõrje programm selle eemaldamisega hakkama ei saanud, uninstallisin viiruse ja senini ei tea, kas ta on kadunud või mitte(ehk keegi jagab näpunäiteid).
Mida ma õelda tahan, on see, et viirusetõrje peab arvutis olema....olin minagi oma arust piisavalt kõrge IQ`ga, et mitte kasutada...ilge proff, kes hoidis viirused mõttejõuga eemal