Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: VW Passat ´04 vs Hyundai Sonata ´06
PostitusPostitatud: 20.07.2009 22:20 

On tekkinud mõte osta uus auto, silmapiirile on jäänud: VW Passat 2,8 V6 (142kW) 4Motion 2004.a ja Hyundai Sonata 2,4 (119kW) 2006.a Mõlemad autod on manuaalkastiga. Kumba soovitate? Ei ole mõtet hakata ajama juttu, et Hyundai on p¤sk, kindlamaid argumente sooviks. Olen mõlemaid autosid pikalt kaalunud aga kindlale otusele pole jõudnud. Suuruse poole pealt vist väga palju vahet pole aga üldiselt on küll erinevad autod... Mõlemaga olen proovinud sõita, mõlemad meeldivad. Netist olen nende autode kohta lugenud kah aga sooviks kuulda teiste inimeste arvamusi kah.

Mõned argumendid, mis olen leidnud... Kellel on midagi tarka lisada, võib julgelt lisada:
VW plussid (minu arust): 4vedu, võimsam mootor, tuntum kvaliteet
VW miinused (minu arust): suurem kütusekulu/kindlustusmakse/ kaskomakse, kallimad varuosad ja teenindus.

Hyundai plussid (minu arust): kehtiv garantii, väiksem läbisõit, kontrollitav ajalugu (VW toodud Saksast), väiksem kütusekulu, soodsam(ad) teenindus ja osad
Hyundai miinused (minu arust): Vägagi kiirest langev hind, kehvem maine

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: VW Passat ´04 vs Hyundai Sonata ´06
PostitusPostitatud: 21.07.2009 01:12 

Mina mõtlen alati ka järelturule kui hakkan ostma.
Kui tahad kunagi loobuda on Volkswagenist kergem lahti saada. Hyundai inimesi on vähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 01:20 
Kasutaja avatar

Kas Passatil kallimad varuosad, aga neid on igaltpoot saada ikka. Lammarites kah neid ikka leiab. Hundaiga teine teema, neid vähem kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 10:28 
Kasutaja avatar

selle põlvkonna Passat on väga tihti õnnetus kuubis, Elekter on peetis ja sillad nõrgad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 11:45 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
selle põlvkonna Passat on väga tihti õnnetus kuubis, Elekter on peetis ja sillad nõrgad.

Kust elektriinfo pärineb?
Mis sildadel viga siis on? Nõrgad?
Täpselt sama nõrgad kui teistelgi autodel ja kogu komplekt maksab b-varuosana 3500.- ...päris kallis või mis?

Sõites sama tehnikaga A6`ga, ei saa ma nõustuda charly väidetega, 1,5a vältel on katki läinud ainult veepumba/generaatori pingutusrullik.
Jah, tänase päeva seisuga pean vahetama ka ühe rattalaagri ja veovõlliotsa...jube!

:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 11:58 
Kasutaja avatar

Mul kolleegil oli facelift passat bensukas ja teisel a6. Kumbki polnud rahul ja nurisesid. Saksa auto remondiarveid (keskmiselt 7-8k) tuli aasta jooksul 3-4 tk.
Samas oli tegemist Saksast tulnud autodega, vahest olid uppunud vms...ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 14:12 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sonatad täitsa huvitavad ja passati rahaeest saab kõvasti parema varustusega,tehnikaga masina tavaliselt sonata puhul ja minule sonata meeldib .Järelturg võib samas jälle nii olla et sonatasid vähem ja võimalus ka jälle lihtsamalt lahti saada arvestades ka masina ja hinna suhet aga passateid on tohhujaa je see võib olal miinuseks.Üldiselt ei julge midag ikindlat öelda eriti müügi turu kohta sest on jäänud mulje et reegleid tihti peale seal pole ja masinate kohta ka kuidas kellegile miski sobib.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis