Urka killud läbi aegade:
urka kirjutas:
muidu aus opel GSI=Grand sport injection

kuidas astub ja palju kütust võtab ? tundub hea MASU reissing pil

urka kirjutas:
kuule räägi enda eest. ma olen 20 aastane ja oman B-katte
urka kirjutas:
kas BOV clappi saab panna kah vabalthingavale mootorile just selle turbo vilina tegemiseks ?
urka kirjutas:
mulle kah need xeinod meeldivad ja tahaks kah aga kardan,et pärast tuleb jamasi palju või mitte?
urka kirjutas:
Re: M/V: Greddy RS BOV Postitatud: 16.07.2009 19:59 oot nagu ma aru saan siis seda saab ilma turbota mootorile kah panna aga siis ainult tuleb see turbovilina hääl ?
urka kirjutas:
paljuga saaks hakkama umbes kui vanat dohc mootoril turbo panna,mingi kasutatud jupidest,teiste autode jupidest ? """"Mis auto mootorist jutt on ?""""
bensiinimootor,sissepritsega
urka kirjutas:
kas 1984 aasta autoga võib sõita 76 kütuse peal ?
urka kirjutas:
mida tähendab kütusel need 95 ja 98 ? Ja mida nad annavad juurde ja miks 98 kallim kui 95? Mis on oktaan? Mida suurem oktaan seda paremini läheb tulemasinaga põlema?
urka kirjutas:
Ahaha see video mudieks on vales kohas kuna siin peaks olema drifti pildid või videod seal oli tegemist aga lihtsalt donutsi ehk siis ringide tegemisega millega saab iga 14 aaastane laps kah ladaga teha
turbourmas kirjutas:
kas karbunit müüakse niisama kilu kaupa kah ? Palju hind on kui niisama osta?Pärast võin ise ju lasta sulatada mõne detaili ju.
turbourmas kirjutas:
Lotus ja Opel on sakslased.Kas pole siis kuulnud näiteks Lotus Omegast ?
turbourmas kirjutas:
ma üldse ei usugi,et see masin üldse sõidab. ja kui see kah mingil imekombel sõidab siis vist saad vaid 1-2km sõita ja siis kõik akud tühjad

küll mina tean mida ma räägin ka mina olen elektrit õppinud.
turbourmas kirjutas:
alpine on neist tõesti kõige showoffim kraam. sest kõik osiid ülistavad seda oma alpine kleepsudega autodel.
turbourmas kirjutas:
kuule sina just kõvatad siin foorumis kõige rohkem just koguaeg eputad seal drifti teemas oi vaata minu sõbra drifti pilll jõhker eksole?,oi vaatage minu venna püss,oi vaadake mu tuttava rakett.
turbourmas kirjutas:
kus see vanos siis asub ? Pole küll sina peal BMW-ga.
turbourmas kirjutas:
Kas mulle tundub või ongi katki need propellerid seal sees(ära väändundunud kuhugile vastu?)ja sellepärast selline soodne hind ?
turbourmas kirjutas:
Keegi kuskil öösiti illegaalseid driftüritusi kah korraldavad? Tahaks kah käe märjaks saada selle ala peal
turbourmas kirjutas:
turbourmas kirjutas:
ei ei ma tahan just streetracer olla ja on vaja seda foorumit siin kasutada
turbourmas kirjutas:
tee modet topite igassse teemasse mingite reeglitega lingi,et te saaksite lihtsa vaevaga omale suure postituste arvu