insche kirjutas:
Ostsin täna TomTom GO 730, hakkasin siis uusimat kaarti peale installima, hakkas tõmbama, mu megase ühendusega näitas et tõmbab 4,5 tundi. Mõtsin et huisnimm, mul aega küll, las tõmbab aga ma kuradi loll ei viitsind backupi teha, arvasin et 100% ametlik värk, küll toimib. TomTom Home aga jättis mingi poole tunni pärast tõmbamise pooleli ja teatas et ei installinudki uut kaarti. No mis siis ikka, vana peaks ju toimima. Aga ta tra suutis enne vana kaardi ära kustutada seadmest :@ Nüüd polegi kaarte sees. Hakkasin uuesti proovima, teatas, et 68mb on ruumi puudu, kustutasin kõik hääled peale Jüri ära, sain sealt mingi 100mb, nüüd proovin uuesti. Loodan, et hakkab toimima, muidu on küll vänt. Pühap õhtul on mul seda vaja, sest rändand siis Soome ja Norra piirile ja tagasi tulen vist läbi Rootsi üldse (või Jyväskylä ralli

).
Loodan, et hakkab ikka tööle...
jah, ma sõbranna aparaadil astusin sama reha otsa.. TomTom samuti otsustas tõmbamise pooleli jätta..
siis vaatasin läbi veel plaadiga kaasas olnud kraami, installisin sealt veel midagi, ja siis lõpuks tunnistas selle kaardi ära kah.

on ikka jamamist küll.
Endal mul on läpakas, Garmin Mobile PC, ning regio 2009 kaart .. pole paremat asja