Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 19:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 01.08.2009 07:34 

ViktorT kirjutas:
jan021 kirjutas:
esiteks, sa va kalkunikitkuja, ei saa ma pooltest su s6nadest aru, ja teiseks, minu laatsaretis viibimisel on siiski p6hjuseks p6letik puusas, mitte viitsimatus asjadega tegeleda, nagu seda oli arvatavasti sinul, kui sa kandade v2lkudes iirimaa kalkunifarmide poole jooksid. Beat that oli aga m6eldud sellena, et 2kki l2heb kellelgi veel sama halvasti...

Siin läheb enamus kalkunitel kehvemini kui sinul :lol
Ja jõuludeks saad neid järada, ehk saad selle läbi ka terveks siis :beer

Ah leidsin sinusugustele eriti tabava laulu:
"Tahan lennata"
http://www.youtube.com/watch?v=pB5_e2lSliE

Tahaks, aga ei julge :lol

MIDA sa ajad? Su jutt on täiesti seosetu. Teed Jan-i postituse peale mingi seosetu posti, Jan seletab ja siis sa teed VEEL ühe mingi debiilse, täiesti teemasse mittepuutuva postituse. Smailisid lükka ka ikka kuhjaga, nagu sul kombeks. "Leidsin sinusugustele". Mida vittu? Kellesugustele? Mida sa leidsid, ahv?

Mis su IQ on, Viktor. NELI või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 09:33 
Kasutaja avatar

Täna saab üle 3 kuu muda sisse müttama minna :burnout krt niisugune tunne nagu esimene koolipäev oleks kohe :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 12:51 
Kasutaja avatar

Tort kirjutas:

MIDA sa ajad? Su jutt on täiesti seosetu. Teed Jan-i postituse peale mingi seosetu posti, Jan seletab ja siis sa teed VEEL ühe mingi debiilse, täiesti teemasse mittepuutuva postituse. Smailisid lükka ka ikka kuhjaga, nagu sul kombeks. "Leidsin sinusugustele". Mida vittu? Kellesugustele? Mida sa leidsid, ahv?

Mis su IQ on, Viktor. NELI või?

Elasid välja nüüd ennast ? :lol
Btw on kogu see teema vägagi teemasse siin !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 13:12 
Kasutaja avatar

Sai eile linnas korras chillimas käidud.. jätsime auto Holly kõrvale seisma korra. sõber sõitis enda omaga ette ja kolmas jäi korra teepeal meie autokõrval seisma. minu juurde lendas mingi tüüp järsku mälus peaga. ja küsis venekeeles. et noh anname molli neile ve? ma ütlesin et venekeeles et ei ole vaja, nad on sõbrad.. vana ütles et pohhui lendas länkari taga anka juurde hakkas tõukama.. länkaris 7 inimest. teises bemmis veel 5 inimest ja mina veel. ehk siis 13 inimeset. ja vana hakkas tõukama midagi... ülejäänud olid peale juhtide joonud kõik. no ja vene keelt ei räägi. venelane pani siis läbi akna ühele tüübile vastu hambaid ära. õrnalt küll aga ikkagi. parkisime länkari ilusti tee äärde ära ja kõik ju purjuspeaga härga täis. et nyyd läheb andmiseks. Mul juba väike kaastunne venelasele. ja keeran siis näo venelase poole. vanal juba särk maas ja hakaks hooga kõndima siis mu sõprade juurde:D tainas..:D
ma lendasin vahele. et türa mida sa teed. loll oled ve? et peksa saad ju. siis vana rahunes maha läks tagasi enda sõbrajuurde... me siis tuttavatega räägime juttu edasi jne. kuni ühel hetkel kuulen, et venelane räägib telefonis. et "tavai ruttu lennake siia"... oh bljää... läksin siis uuesti venelase juurde et türa sa tõukad.milles probleem on.. siis oli vanal mök mök ja ei ole tglt probleemi.. et see länkari vend alustas jne...:D jlõppkokkuvõte: suur arusaamatus, venelase temperament, ja Vitjad,Vanjad jäid koju...
kuid küsimus MILLEKS?, milleks vaja kohe tõukama hakata..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 14:57 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
Sai eile linnas korras chillimas käidud.. jätsime auto Holly kõrvale seisma korra. sõber sõitis enda omaga ette ja kolmas jäi korra teepeal meie autokõrval seisma. minu juurde lendas mingi tüüp järsku mälus peaga. ja küsis venekeeles. et noh anname molli neile ve? ma ütlesin et venekeeles et ei ole vaja, nad on sõbrad.. vana ütles et pohhui lendas länkari taga anka juurde hakkas tõukama.. länkaris 7 inimest. teises bemmis veel 5 inimest ja mina veel. ehk siis 13 inimeset. ja vana hakkas tõukama midagi... ülejäänud olid peale juhtide joonud kõik. no ja vene keelt ei räägi. venelane pani siis läbi akna ühele tüübile vastu hambaid ära. õrnalt küll aga ikkagi. parkisime länkari ilusti tee äärde ära ja kõik ju purjuspeaga härga täis. et nyyd läheb andmiseks. Mul juba väike kaastunne venelasele. ja keeran siis näo venelase poole. vanal juba särk maas ja hakaks hooga kõndima siis mu sõprade juurde:D tainas..:D
ma lendasin vahele. et türa mida sa teed. loll oled ve? et peksa saad ju. siis vana rahunes maha läks tagasi enda sõbrajuurde... me siis tuttavatega räägime juttu edasi jne. kuni ühel hetkel kuulen, et venelane räägib telefonis. et "tavai ruttu lennake siia"... oh bljää... läksin siis uuesti venelase juurde et türa sa tõukad.milles probleem on.. siis oli vanal mök mök ja ei ole tglt probleemi.. et see länkari vend alustas jne...:D jlõppkokkuvõte: suur arusaamatus, venelase temperament, ja Vitjad,Vanjad jäid koju...
kuid küsimus MILLEKS?, milleks vaja kohe tõukama hakata..

Kuulas seda laulu ehk liiast:
http://www.youtube.com/watch?index=1&pl ... playnext=1

(youtubes peab konto vist olema selle nägemiseks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 14:59 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
must GTR sõitis nõmmel vastu. eesti numbrimärgiga :)

Proeksperdi lähedal seisab ka üks eesti numbriga. Punane oli vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 15:45 

Sõber ostis omale eile(31. juuli) uue auto. Esimesed kuud lubadest sõitis 05-ga, nüüd ostis omale E36 325 141kw manuaali ja jäi kohe esimene öö 70 alas 104 +/- 3 ning vahtralehed puudu(ei näinud neid pimedas ja sõitsime veel eest ära ka mingi maa, sellega ei olnud hullu). Ladaga muidugi ühtegi trahvi ei olnud ja vist ei peetud kinnigi. Üks sõber vaidles, et load võidakse ära võtta, sest ta ei lasknud kiirmenetlust teha. Mis arvate? Kahetsuskirja kirjutab ka muidugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 15:56 
Kasutaja avatar

Eku, ära pabista, sa said actionit vähemalt holli ees, meie olime 3h paltas parklas, kainenesime autos, et koju sõita.. :lol Pidasime aga kordamööda patrulle kinni, kes puhuda lasid, ning lõpuks saime kella 6-7 meks hommikul koju..
Ja kuradi, mendid ise riputavad plakateid ülesse, krdi sõida kaine peaga ja plaplaplaaaa...
Ja kui helistasin, et kas teil siin kandis mõnda vaba patrulli poleks, kes laseks puhkuda alkomeetrisse, et kas minna või mitte minna rooli..siis kukuti sõimama ja, et ei siin ei ole ühelgi patrullil alkomeetrit..ma ei hakka ropendama, aga jah..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 16:26 
Eliit

ja nii ongi. Suht keeruline on leida patrulli kellel oleks ka alkomeeter kaasas. isegi mitu korda küsinud ja enamuses vastuseks,et ei saa,pole alkomeetrit. Aga sõida ja otsi,vb leiad mõne patrulli :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 17:13 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
ja nii ongi. Suht keeruline on leida patrulli kellel oleks ka alkomeeter kaasas. isegi mitu korda küsinud ja enamuses vastuseks,et ei saa,pole alkomeetrit. Aga sõida ja otsi,vb leiad mõne patrulli :kill

airport Jam-l saadeti mind 3 korda viiuli(rohkem isegi ei tahnud minna küsima)
Igakord oli debiilne vabandus,lemmik oli aga viimane kord,kui ment jah MENT ütles mulle ei saa,see on meil töövahend.Vihale ajab rsk.Mulje jäi täpselt selline,et mine proovi kätt,kui sõidad küll teada saad.
Tore on tõdeda,et tartus ainult üks kukk vist,ülejäänud on väga normaalsed ja käituvad inimlikult!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 17:26 
Kasutaja avatar

Mäletan, et üsna tihe vastus oli, et: "osta omale alkomeeter" :devil

Sellistele vastake aga julgesti, et kogu see pollarite maffia on maksumaksja, ehk ka sinu poolt juba kinni makstud ja seega õigus ka teenusele ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 17:42 

meil siis paar nädalat tagasi Pärnus sama lugu sunseti ees.Helistasin 110 et tere oleks vaja puhuda ,aga vastati ilusti et me ei tegele siukse teenusega aga kui leiate patrulli siis teil on see õigus et ete peate saama puhuda,ja lõpuks pool tunnikest ootamist sõitiski mööda patrull pidasin kinni ja küsisin ning autojuht saigi puhuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 17:47 
Kasutaja avatar

See on normaalne, kui vähemalt vastataksegi viisakalt, et oota kuni patrull mööda sõidab vms, minuga kukuti sõimama, et kui joon, siis ei sõida ja mitte ei saanud selgeks teha, et tükkaega tagasi sai joodud, nüüd justkui kaine olek, aga mitte päris, kuid ei miskit, pidi ikka kaagutama.
Sai ta küll sooja mõnusasse kohta ka telefonis saadetud ja toru ära pandud, ning siis saigi jäädud mööduvaid patrulle ootama..mida öösel kell 3 - 6 eriti palju ei sõida..

Minu silmis teeb eesti politsei ennast igapäevaga aina maha ja maha, ei mingit respecti minult need ei saa (Olgugi et viimane patrull, kes puhuda lasi, oli tõesti supper kooslus, viisakad, toredad, ütlesid veel, et mingi 15min olge värske õhukäes ja jooge natuke vett vms, siis võite koju sõita küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 18:01 

see ka veel et see toimus hommikul kell 5 , sai siis kõikide taksojuhtide käest küsitud et kas kellegil on alkomeetrit aga ei ,ja sõber kes roolis oli ei joo tavaliselt aga see kord võttis klubis paar jooki et oleks tore puhuda ennem kuna Viljandi sõit ootas ees ja kus juures mendid viskasid veel nalaja et sõida natuke küll sa siis saad puhuda oli siis kaks naisterahvast ja väga toredad.kui muidu kiskus ka mul see politsei koguaeg nulli poole siis paari nädalaga on see tugevalt kohe plussi poole kiskunud.mõtte siis selles et olen minagi nendega pahuksi olnud aga viimasel ajal on nad olnud ikka väga viiskad ja toredad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2009 22:12 

Davai mehed rääkige, kes see eile sõitis Tallinnas punase mustaniga ringi mingi 11 paiku(Nägin sind Rocca Al Mare juures), endal surmamask ees. Magasin autos kõrvalistmel ja kui luugid lahti tegin siis vahtis surm kõrvalaknast sisse. Täitsa pekkis, kuidas võttis juhtme kinni :lol Olin just teist päeva järjest mingi 13-14h tundi värvinud umbses ruumis ka ja maganud eriti polnud.
Suht tore oli :twisted:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis