Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 13:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 06.08.2009 20:28 
Kasutaja avatar

perfectenemy kirjutas:
raunts92 kirjutas:
juhiluba ei loeta enam isikut tõendavaks dokumendiks ka.

mis ajast?

ma olen seda juttu lugenud enne su posti ainult siitsamast foorumist ja kõike siitloetut ei tasu puhta kullana siiski võtta, kirjutagu seda kes tahes

eestisiseselt ei ole keegi veel öelnud et see ei sobi isikut tõendavaks dokumendiks...

tehti seadus ju, umbes valimiste ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 20:57 

raunts92 kirjutas:
perfectenemy kirjutas:
raunts92 kirjutas:
juhiluba ei loeta enam isikut tõendavaks dokumendiks ka.

mis ajast?

ma olen seda juttu lugenud enne su posti ainult siitsamast foorumist ja kõike siitloetut ei tasu puhta kullana siiski võtta, kirjutagu seda kes tahes

eestisiseselt ei ole keegi veel öelnud et see ei sobi isikut tõendavaks dokumendiks...

tehti seadus ju, umbes valimiste ajal.

Jõustus 28.06.2006

§ 2. Isikut tõendav dokument

(1) Isikut tõendav dokument (edaspidi dokument) on riigiasutuse poolt väljaantud dokument, kuhu on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto või näokujutis ja allkiri või allkirjakujutis, kui seadus või selle alusel kehtestatud õigusakt ei sätesta teisiti.

(2) Käesoleva seaduse alusel väljaantavad dokumendid on:
1) isikutunnistus;
11) digitaalne isikutunnistus;
[RT I 2009, 27, 166 – jõust. 30.07.2009]

2) Eesti kodaniku pass;
3) diplomaatiline pass;
4) meremehe teenistusraamat;
5) välismaalase pass;
6) ajutine reisidokument;
7) pagulase reisidokument;
8) meresõidutunnistus;
9) tagasipöördumistunnistus;
10) tagasipöördumise luba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 20:58 

El Presidente kirjutas:
Umx kirjutas:
Massinist kirjutas:
pakkuks keegi normaalsemat tööd kusagil mujal nh :help

Otsinud oled?

Umx, kui nüüd aus olla, siis ei ole väga otsida siin midagi. Sest lihtsalt ei ole või on liilalt spetsialiseerunud tööpakkumised...lood on hoopis kurvemad, kui veel eri valija tüüp ka oled :wink:

eks ta nii ole jah :(
täpsemalt õeldes traktorist
K-id(150) ja russadega nussida päevast päeva, tule jumal appi :uhoh
remondi praktika on päris kõva :lol
korra isegi pakkuti normaalset kohta põltsamaale aga lasti yle :kill
algul oli küll jutt hea et pm mis sul elamise vaja oleks jne jne et oleks mu nagu välja koolitanud korraliku tehnika peale täpsemalt fendi :wink:
aga lõpuks ikka otsustati et ei ole majanduslikult võimalik võtta vms :uhoh
täielik TÄPE on siin eesti maal :help
ainult lootus jääb et läheb paremaks :)
ja et hea et seegi olemas on :P
aga seda teab ainult vana jumal taevas kui kauaks :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 21:18 

jazz kirjutas:
raunts92 kirjutas:
perfectenemy kirjutas:
raunts92 kirjutas:

käisin lugesin ka just riigiteatajat

juhiluba kirjas pole isikut tõendava dokumendina, kuid see vastab ju täiesti tingimustele

(1) Isikut tõendav dokument (edaspidi dokument) on riigiasutuse poolt väljaantud dokument, kuhu on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto või näokujutis ja allkiri või allkirjakujutis, kui seadus või selle alusel kehtestatud õigusakt ei sätesta teisiti.

ning samas, ei paista riigiteatajas küll, et seda seadust seal muudetud oleks viimasel ajal, niiet, ju pole juhiluba kunagi sellejaoks kõlvanud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 21:25 

corbe kirjutas:
Läksime Kakumäele randa päikest võtma ja tagasi tulles ilmnes tõsiasi, et kellelgi oli hädasti vaja minu Kosei K3 EG sinised ventiilikorgid endale võtta ja nii nad kadunud ongi. Tolmuse velje peal veel näha kuidas näppudega ümber ventiili tolmu ära pühkinud kui vaeva nägi. Kuradi raibed ma ütlen, nüüd peab kuskilt uued korgid orgunnima. Keegi oskab ehk juhatada kuskile? Kunagi kuskil teemas käis läbi ka see korkide värk.

http://www.kosei.ee, kes end ametlikuks esindajaks Eestis nimetab, tuli ka toime selle probleemi lahendamisel. Asuvad nad Männiku kandis, Valdeku tänavalt Viljandi maantee suunas üle raudtee ja enne kalmistut paremale Silikaltsiidi tänavale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 22:13 
Kasutaja avatar

tra, sõber käib ilgelt pinda viimasel ajal. Arvab, et saan kogu aeg enda vanematelt autot laenata ja kaineks lenksuks minna.
Persse, vähe üle ei viska ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 22:20 
Kasutaja avatar

Pühap Jürist Haapsallu tulles viadukti pealt Pärnumaanteele sõites sain seal mahasõidul külje ette ja kummi vilisema umbes 90-100km/h pealt. Täna Haapsalus sillalt maha sõites kastani poole sain juba 50-60km/h pealt külje ette ja kummi vilisema. Masin esivedune. Peab tõsiselt mõtlema rehvide vahetusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 23:05 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
1 vaba koht Palanga tripile.
450.- tahan bensuraha ja ülejäänd on oma elamine
start on 2,75 tunni pärast.
tagasi äkki pühapäeva õhtul. hetkel minejad 11 inimest vanuses 20-24

kes huvitatud?

LAST CALL 1 tund aega inimestel.

tel. 53 56 3982

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 00:52 
Kasutaja avatar

tulin täna tallinnast tagasi võrru. peale tartut Tatra orgu jõudes nägin kui mingi tüüp suure plakati keset teed viskas. ees sõitev masin sai nibin nabin kuidagi mööda. pidasin kohe masina kinni ja lendasin hooga tüüpidele peale, et nahhui segi peast läinud või ? koristage see jama nüüd tee pealt ära ka. tsortidel õlled näpus , täis ka parasjagu ja mitte mõhkugi eesti keelest aru ei saanud. tra neli venelast ja härga täis ka veel. nii palju oli julgust , et see plakat sinna teepeale visata ja minuga vaielda ja latti tõsta, aga seda tegu iseennast omaks ei julgenud võtta. seletasid veel , et nemad ei tea asjast midagi neil pohhui ja idi nahhui. ma siis ütleisn , et kui neil pohhui siis mul ka pohhui ja kutsun politsei kohale las nemad klaarivad edasi. üks värd hakkas veel autosse ka trügima ja midagi tõestama. aga siis juba oli kõne mul pooleli ja värd läks minema.
aga tundus , et politseil oli kah pohhui. ma jõudisn just võrru, kui politseist tagasi helistati , et kas ma olen veel ikka seal tatra orus??? et patrull jõudis just kohale ja seal ei ole enam mitte kedagi ja mitte midagi. :? seletasin siis neile , et ei olnud erilist isu seal üksinda nelja "sõbraliku" vennasrahava esindajaga politsei ilmumist oodata. deem , kas nad tõesti arvsid , et ma seal kohapeal üksinda hoian mingit nelja tšorti, mingi mõtetu risu teele loopimise eest kinni või.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 09:17 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Kurat juba teist korda järjest unustasin ööseks autol katuseluugi ja uksed lahti ning maki mängima. Päris mõnus kaste on armatuuri peal :lol

tuleb vähem võtma hakata? :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 10:33 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
ei ole võtmises üldse asi, pigem alati kui päeval hoovi sõidan, jätan luugid värgid lahti, et auto nii palavaks seest ei läheks, aga nii ta läks. Hea, et tühjaks pole veel masinat tehtud :?

kus täpsemalt elad?? Annab korraldada :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 10:44 
Kasutaja avatar

Kuidas see maki mängima jätmine kuumuse vastu aitab? :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 11:37 

ison.ts kirjutas:
tulin täna tallinnast tagasi võrru. peale tartut Tatra orgu jõudes nägin kui mingi tüüp suure plakati keset teed viskas. ees sõitev masin sai nibin nabin kuidagi mööda. pidasin kohe masina kinni ja lendasin hooga tüüpidele peale, et nahhui segi peast läinud või ? koristage see jama nüüd tee pealt ära ka. tsortidel õlled näpus , täis ka parasjagu ja mitte mõhkugi eesti keelest aru ei saanud. tra neli venelast ja härga täis ka veel. nii palju oli julgust , et see plakat sinna teepeale visata ja minuga vaielda ja latti tõsta, aga seda tegu iseennast omaks ei julgenud võtta. seletasid veel , et nemad ei tea asjast midagi neil pohhui ja idi nahhui. ma siis ütleisn , et kui neil pohhui siis mul ka pohhui ja kutsun politsei kohale las nemad klaarivad edasi. üks värd hakkas veel autosse ka trügima ja midagi tõestama. aga siis juba oli kõne mul pooleli ja värd läks minema.
aga tundus , et politseil oli kah pohhui. ma jõudisn just võrru, kui politseist tagasi helistati , et kas ma olen veel ikka seal tatra orus??? et patrull jõudis just kohale ja seal ei ole enam mitte kedagi ja mitte midagi. :? seletasin siis neile , et ei olnud erilist isu seal üksinda nelja "sõbraliku" vennasrahava esindajaga politsei ilmumist oodata. deem , kas nad tõesti arvsid , et ma seal kohapeal üksinda hoian mingit nelja tšorti, mingi mõtetu risu teele loopimise eest kinni või.

Ega jah see eesti politsei on nagu unimütsike Gebabi ees. Sööki ei tohi pooleli jätta, las pigem rahvas ootab kuni neil söödud ja suu pühitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 15:30 
Moderator
Kasutaja avatar

C-kategooria sõidueksam ARKis sooritatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 18:45 
Kasutaja avatar

Olen ligi 1,5 kuud oodanud Juuni kuu palka ( täpsemalt poolt mis veel kätte saamata on ) Kuna sai juba ammu igasugused plaanid tehtud et homme minek Antslasse laadale. Kuni tänaseni lubati see raha maksta, kuid nüüd selgus et firma kaartil polevatki raha ja ei saagi ma raha. Täitsa P_tsis! :angry

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis