Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 12:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 07.08.2009 20:44 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Kuidas see maki mängima jätmine kuumuse vastu aitab? :lol

ei aitagi, jõle nõme tegelikult, et eraldi peab välja-ja sisse lülitama maki. Kas mingi variant on koduste vahenditega ehitada asi nii, et asi hakkaks süütega tööle ja läheks süüte väljavõtmisel ise välja?

Kas maki taga olevad juhtmed ei pea veidi ümber sättima et asi nii toimima saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 21:37 

Tulin täna põlvast tartu, ja vaatan,et ees vahetab rahvas rida,et vahetan ka juba ära( rautee ülesõidu juures). Panin korralikult suuna sisse ja sekund 2 hiljem keerasin ja kohe tuleb tagant signaal. Mingi uuem a8 perses, no mida fakki, kuhu ta minna tahtis või kuidas ma takistasin teda. hea küll, sõidan rahulikult edasi. Hakkan siis turu tänavale keerama( või noh, ka reastuma statoili juures) ja suund sees kenasti ja juba ta on jälle mul täiesti perses ja pmst keeramise peal süstis ta minu tagant ennem parempoolsesse ritta ära ja siis must mööda. mingi blond roolis ja endal üks gabariit ka läbi veel.Kuni taskuni sõitsin pmst tast ~10m raadiuses, ja kogaueg oli tal vaja kellegist ette saada ja rida vahetada. pla, ma ütlen.Ja no sorri, kui valel ajal reastun, kui harilikult tehakse või mida iganes, sõidan lühikest aega ja õpin veel, + elan kohas, kus pole foore ja möllu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 21:59 

Blacky kirjutas:
sõidan lühikest aega ja õpin veel, + elan kohas, kus pole foore ja möllu.
Selles ILMSELGELT ongi asi ;)

Aga teemasse - Viitna kandis said KIA & Peugeot täna "sõbralikult" kokku. Keegi väga hullult viga ei saanud. Oli au teise kohalejõudjana liiklust reguleerida kuni päästjate saabumiseni - mõneks ajaks on niisiis kodanikukohus ehk täidetud ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:03 

Joptvajumat ma ei või enam "#¤%&. Monitor viskas lusika nurka... :angry Mis järgmisena läheb? Hiir? :D Jube närvi ajab rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:05 

kleo kirjutas:
Blacky kirjutas:

mismõttes. Ma reastusin teistega samal ajal. ja teistkorda oli tema see, kes ei suutnud kuidagi ära oodata ,et ma rahulikult reastun. ma ei munend ega midagi. suund sees sekund 2, tahtsin keerata. aga ei, tal on vaja kiiremini saada sinna kuidagi. ma ei mõista

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:07 
Kasutaja avatar

Täna alles hakkab juhtuma...maale peole, ja homme Meie Mehele Pärnusse
Sai Saabi ka nokitud, miks kurat Rootsi auto roostetab nii hullult...Volvoga ei anna võrreldagi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:11 

Blacky kirjutas:
kleo kirjutas:
Blacky kirjutas:

mismõttes. Ma reastusin teistega samal ajal. ja teistkorda oli tema see, kes ei suutnud kuidagi ära oodata ,et ma rahulikult reastun. ma ei munend ega midagi. suund sees sekund 2, tahtsin keerata. aga ei, tal on vaja kiiremini saada sinna kuidagi. ma ei mõista

Saa üle, ma tegin ainult nalja ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:17 

ei noh:D ikka huvitab vaata. noh, samas minaeitea. rolleriga sai ka ikka omajagu tartus käidud pidevalt, + 2a tatilubadega sõitu, et sellesmõttes tartut ikka midagi tean. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 22:58 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
miks kurat Rootsi auto roostetab nii hullult...Volvoga ei anna võrreldagi

mul on ka volvo...rootsi volvo :lol ei vaidle vastu roostetamise koha pealt :D

aga mis juhtus, ei midagi eriti huvitavat, sai volvoga põlvas käidud :D üleeile sain volvoga ülevaatuselt ka täitsa legaalselt läbi niiet hästi läks :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 23:43 
Kasutaja avatar

sõitsin Ida-Virumaale, peatati esimest korda elus kinni mendi poolt ja kordusülevaatusele. xenonid ei meeldinud :angry

nii kettasse ajab... tallinnas pole kunagi kellelegi ette jäänud. ja nüüd... aaaaaaaaaaaahhhh :angry :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:40 

kermps2 kirjutas:
sõitsin Ida-Virumaale, peatati esimest korda elus kinni mendi poolt ja kordusülevaatusele. xenonid ei meeldinud :angry

nii kettasse ajab... tallinnas pole kunagi kellelegi ette jäänud. ja nüüd... aaaaaaaaaaaahhhh :angry :angry

Võtavad seal korralikult, just täna võttis vanamees ühel autol xenonid eest ära. Ostes olid ees ja juba anti teada et tahavad kottida, järelikult garaaži ja plokid tagant ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 02:00 
Kasutaja avatar

Vihkan noori juhte kes on endale load tellinud Hobby-Hall-ist järtsu peale.Täiesti otsustusvõimetud!
Kiirendan ,pidurdan siis pidurdan ja ehk kiirendan kunagi jälle ! 70 alas 50 km/h ja reastuda ei saa siis tuleb valgus foor roheline vilgub ees vaatan et kiirendama hakkas ei no mina kah kohe hoohu juurde ja siis ees kohe rattad blokki psjo! mina tema taga karv turris nagu siberi pikakarvalisel kassil, koorem ymber ja pärast helbi seda suppi mida sa oled sitax keetnud!
Ty¤a OTSUSTAGE YXKORD ÄRA JA JÄTKE MEELDE ET SÕIDUÕPETAJAT EI ISTU TEIE KÕRVAL PINGIL ENAM!!!!! :angry
Fakk juu gad demet! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 02:01 

Jumal on siiski armuline :D :P
Mul on nendest "vuffel" xenoonidest kopp ees! Raiped ju pimestavad julmalt kui õhtusel ajal sõidad... Ma saan aru, et on siteksäge ja näitavad paremini, aga kui sul silmad on haiged siis osta prillid mitte xenoonid... :angry

Ja need wannabee streetracerid on ka parajad ajukääbused :P on siis nii kiire, et peab 2 sekundit kiiremini punasetule taha jõudma? Mõtetud vennad, siksivad autode vahelt nagu oleks sünnitus äärel ja teel sünnitusmajja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 09:41 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
AntiL kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Kuidas see maki mängima jätmine kuumuse vastu aitab? :lol

ei aitagi, jõle nõme tegelikult, et eraldi peab välja-ja sisse lülitama maki. Kas mingi variant on koduste vahenditega ehitada asi nii, et asi hakkaks süütega tööle ja läheks süüte väljavõtmisel ise välja?

Kas maki taga olevad juhtmed ei pea veidi ümber sättima et asi nii toimima saada?

maki tagant kollane juhe süütelukku vedada.

Blacky kirjutas:
kleo kirjutas:
Blacky kirjutas:

Kas LE ei kohusta mitte vähemalt 3 sekundit varem oma manöövrist märku andma?? ehk siis suund peab vilkuma 6 korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 10:30 
Kasutaja avatar

no krt küll, mis värk on, igale poole on rosinad sisse topitud :kill