Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.03.2026 06:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 08.08.2009 12:04 

KIVIKUJU kirjutas:

Blacky kirjutas:
kleo kirjutas:
Blacky kirjutas:
sõidan lühikest aega ja õpin veel, + elan kohas, kus pole foore ja möllu.
Selles ILMSELGELT ongi asi ;)

mismõttes. Ma reastusin teistega samal ajal. ja teistkorda oli tema see, kes ei suutnud kuidagi ära oodata ,et ma rahulikult reastun. ma ei munend ega midagi. suund sees sekund 2, tahtsin keerata. aga ei, tal on vaja kiiremini saada sinna kuidagi. ma ei mõista

Kas LE ei kohusta mitte vähemalt 3 sekundit varem oma manöövrist märku andma?? ehk siis suund peab vilkuma 6 korda.

Õige, on küll nii,aga vähemalt ma näitasin niigi kaua suunda,et ta aru saaks. Tema see eest keeras ja keeramise pealt näitas suunda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 12:07 

KIVIKUJU kirjutas:
Kas LE ei kohusta mitte vähemalt 3 sekundit varem oma manöövrist märku andma?? ehk siis suund peab vilkuma 6 korda.

Sekundis vilgub sinu autol siis suunatuli 2 korda? Päris kiiresti plingib siis teine. Võin hetkel ka täitsa metsa oma jutuga panna, kuid suund peab siiski enne manöövrit 3 korda vilkuma, selline asi on kunagi autokoolist meelde jäänud. Küll keegi parandab LE abil vast kui nüüd eksin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 12:29 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Sekundis vilgub sinu autol siis suunatuli 2 korda? Päris kiiresti plingib siis teine. Võin hetkel ka täitsa metsa oma jutuga panna, kuid suund peab siiski enne manöövrit 3 korda vilkuma, selline asi on kunagi autokoolist meelde jäänud. Küll keegi parandab LE abil vast kui nüüd eksin

jah, ka mul õpetati nii, et 3 sekundit ehk siis üldiselt 3 korda peab vilkuma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 17:43 
Kasutaja avatar

olen ma oma elu jooksul asju kuulnud, aga te "streetracerid" räägiks suunaduledest...never ever...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 18:48 

sai täna antsala laadal käidud, norm üritus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 19:28 
Kasutaja avatar

hizpollah kirjutas:
olen ma oma elu jooksul asju kuulnud, aga te "streetracerid" räägiks suunaduledest...never ever...

kõik striitreisserid ei pruugi üdini pahad olla :lol see et ma natuke rehvi sahistan siin seal ja pöördeid ka üle 3000 lasen ei tähenda, et ma suunda ei näitaks :D

Aga mis juhtus, eile maal hoovist välja sõites jäi üks kassipoeg ratta alla :err Aga uskumatul kombel jäi ellu, susises mu peale küll kõvasti, aga no kui ikka a'la 300kg sust üle sõidab siis susiseks ise ka vist :evil:
Jäi ellu ja isegi kõnnib mingilmääral. Kuna vanaisa oli omal ajal loomaarst siis ta mõistab kassi vast ravida küll niiet loodame parimat.
Pole see ka mitte esimene kass kes alla on jäänud, aga esimene on ta küll kes ellu ka jäänud on.
Eks nad harjuvad autodega ära ja kui haiged ka veel on siis ei oska kartagi. Igatahes hästi läks seekord :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 19:33 
Kasutaja avatar

Tixon kirjutas:

Samad sõnad, ainult ära väsitas see, kui mõtlesid, et ühes laada otsas jäi ostmata mingi asi. Ja hakka siis sellele järgi kõmpima. Kohutav tegevus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 20:47 
Kasutaja avatar

Hiiumaa tripilt ka tagasi. Ilus kohake teine. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 23:54 
Kasutaja avatar

Palun pange põlema oma "säästu xenonid" oma "säästu saanide" küljes, jõle sitt on ikka öösel sõita kui mõni selline maanteel vastu kimab nii, et üks tuli näitav kuskile võssa ja teine otse silma :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 00:23 
Kasutaja avatar

Sai täna siis Aravete supermotot vaatamas käidud.
Väga lahe üritus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 00:43 

rollerdaja kirjutas:
Tixon kirjutas:

Samad sõnad, ainult ära väsitas see, kui mõtlesid, et ühes laada otsas jäi ostmata mingi asi. Ja hakka siis sellele järgi kõmpima. Kohutav tegevus.

No kui te sellises kohas nagu võru elate siis jah ei imesta, et miks üritus meeldis. Ise tartust sinna sõites, oli ikka täielik pettumus :D ainult mingi sepaturu jama ja ei midagi muud head. Laat- peaks olema selline koht, kus inimesed tahavad saada lahti ebavajalikust asjast mõistliku hinnaga, mitte, et sa tuled sinna mingit hiigel kasumit teenima mõttetu saastaga. Näiteks ostsin lehmakomme ja kilo maksis 150.- ja sis ka vend koinab kommidega ja isegi ei näita palju ta reaalselt kaalule pani :D Asi pole selles, et mul raha pole aga asi on põhimõttes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 01:07 
Kasutaja avatar

corrado kirjutas:
hizpollah kirjutas:

kõik striitreisserid ei pruugi üdini pahad olla :lol see et ma natuke rehvi sahistan siin seal ja pöördeid ka üle 3000 lasen ei tähenda, et ma suunda ei näitaks :D

Aga mis juhtus, eile maal hoovist välja sõites jäi üks kassipoeg ratta alla :err Aga uskumatul kombel jäi ellu, susises mu peale küll kõvasti, aga no kui ikka a'la 300kg sust üle sõidab siis susiseks ise ka vist :evil:
Jäi ellu ja isegi kõnnib mingilmääral. Kuna vanaisa oli omal ajal loomaarst siis ta mõistab kassi vast ravida küll niiet loodame parimat.
Pole see ka mitte esimene kass kes alla on jäänud, aga esimene on ta küll kes ellu ka jäänud on.
Eks nad harjuvad autodega ära ja kui haiged ka veel on siis ei oska kartagi. Igatahes hästi läks seekord :rokib

tagurdasid hooga ja järsku hooletult välja jah, nii need asjad käivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 01:13 

part1 kirjutas:
corrado kirjutas:
hizpollah kirjutas:

tagurdasid hooga ja järsku hooletult välja jah, nii need asjad käivad.
Hooga või mitte aga rataste alla sa ju ei näe ja alati enne sõitu ei kontrolli ka, et äkki seal on midagi all.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 04:04 
Kasutaja avatar

Tixon kirjutas:

Ja laadale olid tulnud ka julgestuspolitseinikud, kes Võru vahel ringi chillisid, ja siis hiljem mulle nö. taha keerasid :angry
Ei meeldinud neile mu Hella Rally3000 lisatuled mitte.
Aga vähemalt kulutasin neil ühe tunnikese, kuni ma kõik releed ja juhtmed maha kakkusin ja siis ootasin kui sõber veel 17 võtme tõi :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 04:52 

corrado kirjutas:
hizpollah kirjutas:

täpselt. ma ntx tahan bmw-d, inimene kes mind eitea, arvab kindlasti,et mul papu kogaueg all põleks ja suund kunagi ei vilguks. aga maitea, viimasel ajal tundub mlle 80km/h juba 100km/h ja millegipärast grillingi vaikselt ringi pidevalt ~90km/h ringis.
ma igaksjuhuks lisan sellesmõttes,et päris paljud noored juhid ikka kütavad 110km/h ja värki ,et endal nagu ei tundu hetkel,et tahaks kogaueg vajutada ja värki. vbl on ka asi selles,et auto on hetkel veel siuke, mis nagu ei kutsu vajutama :D

edit: 626-l jällle ees mingi väike kolks tagasi. nihuja, just sai rooliotsad ja kondid tehtud - ülejäänd oli tihke. mis nüüd siis ..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis