Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 08.08.2009 18:00 
Kasutaja avatar

Sellest ma saan aru, et tänava liikluses põhjavalgus võib teisi häirida aga kuidas on teistele ohtlik, tuuning stange mis on korralikult kinni või lakitud tagatuli, kui sa just mustavärvi pintsliga peale ei võõpa siis näeb neid tulesi nii päeval, öösel kui ka lörtsiga. Rooli vahetamine võibolla veel, et turvapatja pole, ennast ei häiri see originaal rool, väga mugav ja kas mitte sport iste ja traksid ei ole mitte ohutum kui tavaline tool ja turvavöö? Ja ega keegi selle pärast pimedaks ei jää, et sul on tsipa suurem velg all kui poisid tehases panid, seni kaua kuni koopas sees ja teisi kividega ei loobi ei peaks see kedagi kottima. Ja ültse kumb hoolitseb oma auto eest rohkem? Kas see kes korralikult ehitab või see kes igapäevaselt tööle-poodi-koju sõidab? Ehitajal peaks ikka, sillad, roolivardad ja õli lekked korras olema erinevalt teisest vennast kes kapoti alla vaadates ära minestab nähes et seal on midagi :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 18:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Aga kas mingit ümberehitusluba ei ole võimalik ARK'ist taodelda igasugu spoilerite jms külge panekuks?

Enda autoga kah ilmselt puhtalt läbi ei saaks, samas auto tehniliselt täiesti korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 19:24 
Kasutaja avatar

Kaine kirjutas:
Kas kuskil netis selle õnnetuse kohta ka mingi artikkel leidub? Väga imelik, mingi sõiduvõtte pärast kuuli saada...

Arvan et mõeldi seda lugu :uhoh
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=99930

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 19:57 
Kasutaja avatar

[quote="kurvavõitu"]
Ja läbis ametliku ülevaatuse puhtalt !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 19:59 
Moderator
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:

Eestis vaevalt läbiks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 20:09 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
ViktorT kirjutas:

Eestis vaevalt läbiks :)

Huvitav miks mitte ? Viita nüüd konkreetsele asjale ....
Kui sa teaksid, millise tehnikaga siin ülevaatusi tehakse, siis sa võtaks oma sõnad kohe tagasi :P
Audi läheb 2 nädala pärast ülevaatusele, võin video teha sellest, kui ei usu, et eesti ÜV punkt on jäätisekiosk selle kõrval, kuidas siin mail autosi testitakse :lol

Kui auto on tehniliselt ideaal korras, pole külge topitut igasuguseid vilkuvaid tulukesi, mis keelatud ja väljast täiesti stock, kuradi mure sul sellega nüüd tekkis ?

Lõhnab paari venna puhul kadeduse haisu siin ...

Btw läbisin puhtalt kordusülevaatuse, kuna esimesed amordid olid läbi ja tagapidurite "reading poor" seega esimene üv oli fail !

Parandasin vead, maksin lisa uue üv eest ja läbisin puhtalt !

1 asi mis siin mail on inimlikum, on CO mõõtmine, 92 ja alla autodel ei mõõdeta seda üldse, kuna kat pole neiule kohustuslik ja seadused olid tol ajal teised ...
No mu 0.75l fiatike läbiks ka selle puhtalt ;)

Viimati muutis MarkoC, 08.08.2009 20:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 20:34 
Kasutaja avatar

Ka minu auto ei läbi legaalselt ülevaatust, sest juba ammu on keegi saksamaal kati eemaldanud ja pole siiamaani pole olnud veel raha, et kat uuesti tagasi vahele panna, kuid õnneks pole mul passis ka kati kirjas.
Tihtilugu on nii, et nokitakse iga väiksema asja pärast. No kuidas ma ohustan liikejaid oma LED tuledega?

Miks ma pean oma Ameerika päritolu autolt kollased gabariittuled eemaldama?
Ja miks pagana pärast keeratakse need USAst sisse imporditud autode tuled nii ptsi? :twisted:
Auto võiks ju nii jääda nagu ta tehasest tuli.

Mina olen ja jään illegaaliks....selle seisukoha pealt.

OHH, kuidas tahaks USA-s elada, kus autodel võivad ka esiklaasid ja esiklaasid olla täis toonkile all.
Värdjalikud EU seadused.
USA-s saadakse ilusti nii hakkama ja EU-s mitte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 21:24 
Kasutaja avatar

No tuuningstangede kohta olen sellist arvamust kuulnud, mis tundub loogiline, et nimelt, kui mingi jalakäija peaks auto ette sattuma, siis mingi klaasfiibrist ise aretatud üllitis, purunedes lõikab vaese inimese lõhki ja teeb rohkem kahju kui orig. konditsioonis masin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 22:28 

sport sumps ja muu kräpp, las olla, aga miks ei suudeta auto kolksuvabana hoida? ei ole ju normaalne sõita kui auto kollab ja väriseb.
ja tuled võiks ka korras olla, mitte suund ei vilgu 24/7 ja tagatuled ei põle :err

mitte ülevaatuse, vaid sellepärast, et nii oleks normaalne ju?

ViktorT kirjutas:
Audi läheb 2 nädala pärast ülevaatusele, võin video teha sellest, kui ei usu, et eesti ÜV punkt on jäätisekiosk selle kõrval, kuidas siin mail autosi testitakse :lol

aga tee ja pane üles, siiasamma kui see teema veel alles on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 22:55 

Ei mõista minagi neid inimesi, kes ostavad oma autole mingi alumiinium tiiva, udutuledesse xenonid või mingid uued tuled, selle asemel et osta korralikud rehvid või teha midagi muud tehnilist korda. Kusjuures selliseid autosid on päris palju.
Teiseks mind tõsiselt häirivad need kes tulevad maanteel vastu oma udutulede xenonitega... need nagu kenasti pimestavad. Nähtavusele see vaevalt midagi juurde annab(linnas nagunii õhtul tänavavalgustus põleb ja maanteel on lähituled sees), pannakse rohkem seepärast ette et nii on ilusam, lahedam. Ja siis ennem ÜV topitakse vanad pirnid tagasi.
Ja ei mõista mix tahetakse niiväga seda tooni sinna ette... no kui ei ole no bigdeal. Tundub et tahetakse jälle seda sinna ette seepärast et lahedam väljanäha.

Aga see eest lähituledes võiks olla küll aftermarketi xenonid lubatud, aga sead mingite kindlate paigaldajate juures nii et neist tuledest oleks mingit kasu, samas kui teistele kaasliiklejatele oleks need ohutud (pimestamine).

ja kui tahate siin mind kuhugi sooja kohta saata siis pista oma näpp sinna ja mõtle et see mina olen

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 23:49 

maestro kirjutas:
Ei mõista minagi neid inimesi, kes ostavad oma autole mingi alumiinium tiiva, udutuledesse xenonid või mingid uued tuled, selle asemel et osta korralikud rehvid või teha midagi muud tehnilist korda. Kusjuures selliseid autosid on päris palju.
Teiseks mind tõsiselt häirivad need kes tulevad maanteel vastu oma udutulede xenonitega... need nagu kenasti pimestavad. Nähtavusele see vaevalt midagi juurde annab(linnas nagunii õhtul tänavavalgustus põleb ja maanteel on lähituled sees), pannakse rohkem seepärast ette et nii on ilusam, lahedam. Ja siis ennem ÜV topitakse vanad pirnid tagasi.
Ja ei mõista mix tahetakse niiväga seda tooni sinna ette... no kui ei ole no bigdeal. Tundub et tahetakse jälle seda sinna ette seepärast et lahedam väljanäha.

Aga see eest lähituledes võiks olla küll aftermarketi xenonid lubatud, aga sead mingite kindlate paigaldajate juures nii et neist tuledest oleks mingit kasu, samas kui teistele kaasliiklejatele oleks need ohutud (pimestamine).

ja kui tahate siin mind kuhugi sooja kohta saata siis pista oma näpp sinna ja mõtle et see mina olen

Eks jah, nii mõnedki soovivad ette tooni panna, kuna siis koheselt nunnumeeter tõuseb ju jälle :) Aga on ka inimesi, kes hindavad privaatsust ja ei soovi, et mingi lambioravad sulle autosse sisse piiluvad ja mõtlevad, mida sealt neile vaja võiks minna. Ja samas kui osades riikides ei koti see toon kedagi ja saadakse hakkama, siis miks MEIE nüüd erinevad peame olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 23:56 
Kasutaja avatar

Anduu kirjutas:
Ja samas kui osades riikides ei koti see toon kedagi ja saadakse hakkama, siis miks MEIE nüüd erinevad peame olema?

Araabia maades võib oma naisele kolakat anda kepiga, mis pole jämedam, kui mehe pöial !

Oot ... miks eesti naistele ei võiks anda ? :lol

Asjadest arusaamine võtab paraku aega, mõnel rohkem, mõnel vähem ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 00:16 

Anduu kirjutas:
Aga on ka inimesi, kes hindavad privaatsust ja ei soovi, et mingi lambioravad sulle autosse sisse piiluvad ja mõtlevad, mida sealt neile vaja võiks minna. Ja samas kui osades riikides ei koti see toon kedagi ja saadakse hakkama, siis miks MEIE nüüd erinevad peame olema?

Ei no muidugi, eks inimesed ise tea milleks seda tooni neil seal ees vaja on.
Mina isiklikult ei paneks ette tooni, mis siis kui mingi lambiorav mu autosse piilub... siis vähemalt näeb et sealt pole midagi võtta. Kui toon on ees siis ja sisse ei näe arvaks see orav et seal võib midagi huvitavat olla ja taob sul akna sisse (siin võib võrrelda seda sellega et lambioravad pidid isegi siis sisse murdma kui näevad et aknapeal on GPS hoidja jälg lootuses midagi leida), on seda jama siis vaja.

Ma mõistaks siis selle tooni mõtekust kui meil oleks ntx 9 kuud aastas päikest mis võib meie auto sisemust rikkuda(ja see natukenegi kaitseks) aga no meil on vastupidi... 9 kuud sitta suusailma.

Peace :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 00:21 
Kasutaja avatar

Ülevaatajaid ka erinevaid, nagu öö ja päev. Käisin nädal tagasi oma igapäeva liikuriga ülevaatusel, kus ma tavaliselt ei käi, ja tehniliselt kõik oli toptop korras. Pani ohutuled tööle ja vaatas et üks suund kuidagi vähem orantz :? Ütles et ei lase sellega ülevaatuselt läbi. Ma ütlesin no nahhui on ju orantz pirn(võtsin välja ja teine oli lihtsalt pleekinud). See ajas ikka oma jura vastu, läksin jala poodi ja tõin uue pirni (nimelt ei ostnud sealt koha pealt pirni) :uhoh

Samas osad ülevaatajad ei hakka isegi sellega näkku panema, kui üks kässar natuke nõrgemini võtab ja pole päris normis. Pidurdab õrnalt jalaga juurde ja saab ikka tehtud, lihtsalt soovitab kodus pärast üle vaadata ja kogu moos :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 05:02 

maestro kirjutas:
Anduu kirjutas:
Aga on ka inimesi, kes hindavad privaatsust ja ei soovi, et mingi lambioravad sulle autosse sisse piiluvad ja mõtlevad, mida sealt neile vaja võiks minna. Ja samas kui osades riikides ei koti see toon kedagi ja saadakse hakkama, siis miks MEIE nüüd erinevad peame olema?

Ei no muidugi, eks inimesed ise tea milleks seda tooni neil seal ees vaja on.
Mina isiklikult ei paneks ette tooni, mis siis kui mingi lambiorav mu autosse piilub... siis vähemalt näeb et sealt pole midagi võtta. Kui toon on ees siis ja sisse ei näe arvaks see orav et seal võib midagi huvitavat olla ja taob sul akna sisse (siin võib võrrelda seda sellega et lambioravad pidid isegi siis sisse murdma kui näevad et aknapeal on GPS hoidja jälg lootuses midagi leida), on seda jama siis vaja.

Ma mõistaks siis selle tooni mõtekust kui meil oleks ntx 9 kuud aastas päikest mis võib meie auto sisemust rikkuda(ja see natukenegi kaitseks) aga no meil on vastupidi... 9 kuud sitta suusailma.

Peace :rokib

Varga koha pealt vaidleks vastu. Eks muidugi on ka erandeid aga kui ma ise oleks varas, siis ma kohe kindlasti ei hakkaks sisse murdma autosse, millel on toon ees. Tunduvalt turvalisem(varga jaoks) ja kindlam on minna järgmise auto juurde, millel pole tooni ees ja uurida parem, mis seal sees on kui hakata toonkilega autosse sisse murdma, teadmata mis sind seal ees ootab!
Aga olgu, mis me ikka vaidleme, igalühel oma arvamus ja igaüks teeb nii nagu heaks arvab.

BTW-alguses tundus viktor minu jaoks isegi selline normaalne kuju olevat aga mida päev edasi, seda vähem ma seda arvasin! Ehk oled nii kena ja tõmbad veidikene tagasi ja proovid teiste inimeste arvamustest ka aru saada mitte ei suru ainult oma paska peale. :)
Ja palun ära hakka kohe nüüd selle peale vastu pasandama, et kasva suureks ja ära loe kui meeldi jne. Lihtsalt see minu pisikene tagasihoidlik arvamus :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis