Tervist, niisis sain omale masina tasuta sõbralt, kellel pole sellega aega enam tegeleda, plaanis siis masin ilusti kenasti korda teha, madalamaks lasta, laiem velg alla visata, katusele raam ning mõni vana kohver. Hetkel probleemsed kohad on taga põll ja küljekarbid mida keegi tubli inimene on parandanud makrofleksiga.
Masin seisnud 6 aastat garaazis, egas midagi, võtsin bensiini ja paki kaitsmeid kaasa, masinal oli sidur kinni jäänud ning akuklemmid koledad kui transvestiitide aktifotod, masin siiski käivitus ja hääl oli kohutav, justkui vanem meesterahvas istuks muret tekitava kõhu pärast wc-s. Salongi vaadates hakkasid mulle silma märulikangelased uksepolstritel, nimelt isegi Volvol pole sellist turvavarustust! Audiost nii palju, et makiks on ustav jünger ning sõber tagaistmel kes teeb suuga häält ja vahel ka tüütab oma mölaga. Värviks on hetkel matistunud sinine mis loob autos sensuaalse õhkkonna ja naistele see just meeldibki, kakanokusid ma oma autosse ei sooviks.

Just nimelt, veeres oma esimesed meetrid, olin õnnelik nagu hommikul kell 5 ärkav pensionäär, kes kuulab Elmarist õnnitlusi.