Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 09:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 17.08.2009 02:37 

Sai Kasaril käidud just. Juuatäis vennikesed on lahedad ikka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 02:57 
Kasutaja avatar

Sai just linnast tuldud. Kutsusime mingile täiesti ära vajunud tüübile härrad politseinikud. (mingi sr-i liige vist, omme kainerist pääsed anna teada :D) Võtsime aega palju siis kulub politsei, et jaaskonna kõrvale parki tulla 24 minutit läks ja mööda sõitis terve hunnik teisi politseinike :kill . Kusjuures kästi sinna jääda niiet ootasime ära ja täpselt siis kui nägime, et see kord vist tullakse selle härra juurde, tõusis too vend püsti ajas püksid maha ja hakkas prügikasti kusema, politsei ootas siis kuni ta valmis sai ja läks tuimalt tõmbas seljatagant kinni ja lükkas kongi niimoodi, et tüüp näoli lendas ja kamandasid "Rooma sisse". Ja vahepeal kui me alles politseid ootasime tulid 2 venelast, läksid Eesti manifesti vms värgi juurde siin Pärnus ja üks vend sõnaotseses mõttes si***** sinna peale ja ütles eestlasjed ja hakkas naerma, kahju, et ta autoga polnud hea meelega oleks välja uurinud mis tegelane see selline oli ja uksetaha läinud mõne suuremat kasvu tüübiga (mingi 2x2 m kapid olid niiet me kahekesi poleks midagi ära teinud). Ma ei saa aru kui Eesti ei meeldi mida nad ronivad kõik siia? :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:02 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Sai just linnast tuldud. Kutsusime mingile täiesti ära vajunud tüübile härrad politseinikud. (mingi sr-i liige vist, omme kainerist pääsed anna teada :D) Võtsime aega palju siis kulub politsei, et jaaskonna kõrvale parki tulla 24 minutit läks ja mööda sõitis terve hunnik teisi politseinike :kill . Kusjuures kästi sinna jääda niiet ootasime ära ja täpselt siis kui nägime, et see kord vist tullakse selle härra juurde, tõusis too vend püsti ajas püksid maha ja hakkas prügikasti kusema, politsei ootas siis kuni ta valmis sai ja läks tuimalt tõmbas seljatagant kinni ja lükkas kongi niimoodi, et tüüp näoli lendas ja kamandasid "Rooma sisse". Ja vahepeal kui me alles politseid ootasime tulid 2 venelast, läksid Eesti manifesti vms värgi juurde siin Pärnus ja üks vend sõnaotseses mõttes si***** sinna peale ja ütles eestlasjed ja hakkas naerma, kahju, et ta autoga polnud hea meelega oleks välja uurinud mis tegelane see selline oli ja uksetaha läinud mõne suuremat kasvu tüübiga (mingi 2x2 m kapid olid niiet me kahekesi poleks midagi ära teinud). Ma ei saa aru kui Eesti ei meeldi mida nad ronivad kõik siia? :angry

Oot kle, sa sittur kutsusid joobes eestlasele pollari, aga kui vankad sittusid seal siis kusesid end nii täis, et ei julgend isegi mente kutsuda ?

No krt oled sina alles kloun et kilkad ka veel sellest siin :lol :lol :lol

sa oled suure J algustjähega jeestlane krdi rott !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:09 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
3lvis kirjutas:

Oot kle, sa sittur kutsusid joobes eestlasele pollari, aga kui vankad sittusid seal siis kusesid end nii täis, et ei julgend isegi mente kutsuda ?

Viktori jutt väga õige kusjuures.
Äkki ise ka sibul,et Eestlastele kutsus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:14 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
a siis tahab teisele sibulale turpi kütma minna, et too sittus sinna ? :D

1 sittus sinna ja siinne postitaja sittus ennast täis :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:15 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:

:) Muidugi me lähme 2le su fiati suurusele kapile peale, et "õu mida sa teed siin, tahad molli saada?" loetle mulle ette mitmele äsja braavost tulnud vene kapile sa oma nooruses sisse antsid? :) Ja politsei kutsumise kohapeal, tüüp tuli, tegi läks mingi minut healjuhul kulus selle kõige jaoks, nad tulid jaaskonna kõrvale juba 24 minutit mida ma sul kutsun kui vanja juba kodus magab ?
Edit: Cali ma pole maininud, et see vend kes seal oli oleks eestlane v hiinlane v venelane olnud ;) Kusjuures kutsumise eesmärk ei olnud mitte kellegile si*** keerata vaid see, et see vend sealt minema saaks kuna ta roomas seal vaevu vaevu, ropsis ja üritas püsti saada. Eks kui peaks teinekord sind kuskil tänaval roomamas nägema siis vaatan ja naeran ja soovin edu tervena koju jõudmises :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:27 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Muidugi me lähme 2le su fiati suurusele kapile peale, et "õu mida sa teed siin, tahad molli saada?" loetle mulle ette mitmele äsja braavost tulnud vene kapile sa oma nooruses sisse antsid? :) Ja politsei kutsumise kohapeal, tüüp tuli, tegi läks mingi minut healjuhul kulus selle kõige jaoks, nad tulid jaaskonna kõrvale juba 24 minutit mida ma sul kutsun kui vanja juba kodus magab ?
Edit: Cali ma pole maininud, et see vend kes seal oli oleks eestlane v hiinlane v venelane olnud ;) Kusjuures kutsumise eesmärk ei olnud mitte kellegile si*** keerata vaid see, et see vend sealt minema saaks kuna ta roomas seal vaevu vaevu, ropsis ja üritas püsti saada. Eks kui peaks teinekord sind kuskil tänaval roomamas nägema siis vaatan ja naeran ja soovin edu tervena koju jõudmises :)

Selle kohta öeldakse. MÕISTUS ...

Sul ikka vedas tglt sitaks, et ilma politsei abita tervelt koju ka jõudsid :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:39 
Kasutaja avatar

Mis mu mõistusega on? See, et ma ei lähe endast suuremat venda taguma ei tähenda vist, et mul midagi viga oleks ;) Mida sa viimase lausega mõtlesid? Vihjad, et see tüüp oleks ise ka koju jõudnud? See tüüp küll kaugele ei oleks üksi jõudnud, seisis prügikasti abil püsti, isegi istuli olemisega oli tal probleeme ja ta üritas veel pikali tagasi minna. Niiet vähe paremasse magamis kohta sai ikka kui kuskil kesklinnas SEB ees. Viktor kui tahad veel vinguda mis on sul vist elus üks põhi tegevusi siis võin oma vanuse kohta vihje anda, see on mõni aasta alla 18. Ja ma ikka veel ootan vastust mitu kappi sa ära tagusid siis sellises vanuses ka? :) 10? 20? 100? Kindlasti rohkem kui me kõik siin foorumis kokku ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:42 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Mis mu mõistusega on? See, et ma ei lähe endast suuremat venda taguma ei tähenda vist, et mul midagi viga oleks ;) Mida sa viimase lausega mõtlesid? Vihjad, et see tüüp oleks ise ka koju jõudnud? See tüüp küll kaugele ei oleks üksi jõudnud, seisis prügikasti abil püsti, isegi istuli olemisega oli tal probleeme ja ta üritas veel pikali tagasi minna. Niiet vähe paremasse magamis kohta sai ikka kui kuskil kesklinnas SEB ees. Viktor kui tahad veel vinguda mis on sul vist elus üks põhi tegevusi siis võin oma vanuse kohta vihje anda, see on mõni aasta alla 18. Ja ma ikka veel ootan vastust mitu kappi sa ära tagusid siis sellises vanuses ka? :) 10? 20? 100? Kindlasti rohkem kui me kõik siin foorumis kokku ;)

KLOUN oled !

Su noore kukekese mõttemaailm ainult tagumise ümber keerlebki, õpi parem pihku taguma, püsivad närvid rohkem korras ;)
Mida sinsugune alaealine üldse linnas eksleb sellisel kellaajal ?
Avataril on sul ka isa auto ? :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:48 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
KLOUN oled !

Su noore kukekese mõttemaailm ainult tagumise ümber keerlebki, õpi parem pihku tagma, püsivad närvid rohkem korras ;)

Loe uuesti, me võtsime aega ja politsei tuli jaaskonna kõrvale juba 24 minutit, see vanja magab selle ajapeale kodus ja poleks neil enam midagi teha. Kloun? Vaata kes räägib, keskea kriisis vanem härra kellel pole midagi muud teha kui iga assja üle vinguda. Närvidega on ka siiamaani suht ok aga lihtsalt häirivad su postitused siin foorumis. Raske on leida assja mille üle sa ei vinguks. Positiivsusest sa vist ei tea midagi eks? :beer
Auto kohapealt, isa elab üldiselt tallinnast niiet vaevalt tema auto ja noo ega kui sa sellel ajal alles mudel autotega mängisid siis tunnen kaasa. Tekib tunne, et sa polegi vist kunagi noor olnud ja kui isegi oli siis see vanus kui sa liivakastis maju ehitasid õppisin mina autoga sõitma ja kui vingud, et mingi tatikas siin üritab autoga sõita jne, siis mõnikord kui julged eestisse tagasi tulla lähme rinkale ja vaatame kes kellele tagu tulesid näitab ;)

Viimati muutis 3lvis, 17.08.2009 04:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:55 
Kasutaja avatar

Poisid, poisid, rahu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 03:57 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Loe uuesti, me võtsime aega ja politsei tuli jaaskonna kõrvale juba 24 minutit, see vanja magab selle ajapeale kodus ja poleks neil enam midagi teha. Kloun? Vaata kes räägib, keskea kriisis vanem härra kellel pole midagi muud teha kui iga assja üle vinguda. Närvidega on ka siiamaani suht ok aga lihtsalt häirivad su postitused siin foorumis. Raske on leida assja mille üle sa ei vinguks. Positiivsusest sa vist ei tea midagi eks? :beer
Auto kohapealt, isa elab üldiselt tallinnast niiet vaevalt tema auto ja noo ega kui sa sellel ajal alles mudel autotega mängisid siis tunnen kaasa.

Ma ei kiunu, ma peksan sinusuguseid, sest sa oled noorem ja kiibakas nii ihult kui hingelt ! :lol :lol :lol
Sa ka ju ei julge endast suuremaid ja vanemaid TAGUDA ?
Mind häirib su eesti meelsus ja KEELSUS !
Selleks ajaks oskasin mina vähemalt eesti keeles kirjutada hindele "5" :D

Kui te sõbraga sellised aktivistid seal olete, oleks võinud 1 teist seda sitturit jälitada ja politseiga tel sidet pidada ?
Ah, aga tglt ma saan aru, alaealistel polegi sellist mõtlemist, siiski, mida te linnas nii hilja töllasite ja pollarid teie endi vastu huvi üles ei näidanud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 04:11 
Kasutaja avatar

Vaata, et sa oma lapsi päris surnuks ei peksa ;)
Noo suuremaid ja vanemaid, oleneb kui palju suurem ja kui palju vanem, 2 korda suurem siis vist mitte jah :)
Õige kirjaga tekib ja vahest probleeme, sorry, kui häirib siis ma üritan natuke vähem vigu teha.
Palju õnne :) Vähemalt üksmeist oskab kirjutada :) Ma mainin uuesti, et rahvust ei tea mis tal oli, võis olla vabalt venelane võis olla eestlane.
Jällitan tüüpe taksoga? :D Vaata vähem telekat :D
Ega sa ka vist Einsteinina ei sündinud ja noo eks ma teine kord siis üritan järgi sõita neile. Takso arve saadan sulle? :)
Miks peaks? Senikaua kuni me kedagi ei häiri ja viisakalt inimestega läbi saame ei ütle keegi midagi. Ma vastan su küsimusele mida me tegime. Noo pmst ma võin sulle kiirelt ette lugeda. Käisime tivoli lõpetamisel. Siis käisime türdukutega jalutamas. Edasi liikusime silla juurde kus meid kutsuti peole. Läksime kesklinna vaatama kas inimesi ka on. Otsustasime siis vesikat tegema minna aga kuna nägime, et inimesel oli liikumisega probleeme siis otsustasime, et ehk oleks tal parem kuskil mujal magada kui tänaval. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 04:16 
Kasutaja avatar

Kutsusid kitsed rahulikult magavale vennale, aga sitturi üle tulid kiunuma siia ? ! :lol

See on tase omaette !

Alakad peaksid sel ajal kodus magama minu teada ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 04:21 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Kutsusid kitsed rahulikult magavale vennale, aga sitturi üle tulid kiunuma siia ? ! :lol

See on tase omaette !

Rahulikult magas ta muidugi jah. Eks päris hea võib olla kesklinnas tänaval magada. Endal on kohe hea tunne, et saab seal magada ja inimestele meeldib ka vaadata kuidas keegi kuskil tänaval ropsi loigus üritab edasi liikuda ja vahepeal väsimusest ära vajub. Peaks ka minema tänavale magama proovi ka. Üldiselt jah arvasime, et pigem saab kiirabi abi aga noo juu neil politsinikel oli vähe kehvem tuju ta panid ta otse autosse. Muidu veel midagi on vingu mulle ps-i hea meelega loen ja vastan. See läheb siin liiga OT

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis