Vana osa on siin:
http://streetrace.org/arhiiv/viewtopic. ... 91&start=0Auto oli müügis 7000 krooni eest, kätte sain viiega. Alguses töötas ainult esimene vasak pidur, nüüd on parempoolne ka endast märku hakanud andma. Samas, pidurid on nõrkadele ja mind ei koti. Nõmmel üle raudtee sõites, kukkus viimane pütt ära. Saund muutus kohe selliseks sportyks. Tagasi ei kavatse ma seda toppida, sest praegune heli toob mu isiksuse paremini esile.
Mõlemad tilgad õli, mis mul mootoris on, ei ole vististi värskemad kui kaks aastat. Õli ei kavatse osta, sest autos ei ole veel supakat ja hetkel pühendan energia selle jaoks raha kogumisele. Võim on juba olemas.
Neidudele mängivad nende lemmikmuusikat kõlarid aastast 1993 ja hinnaline LG makk.
Sellisena sai ta ostetud. Tõeline peldik. Ägedad ilukilbid parandaksid look'i kinldasti, kuid hetkel pole aega neid Koplisse varastama minna. Üks on tegelikult, maast leidsin.

Käigukanginupp kõneleb, et "deem, Kristjaniga ei jamata!".

Juhul kui keegi ei tea, mida tähendab mõiste "nartsissism", siis ma arvan, et nüüd on see natuke selgem. Jah, südame sees on minu portree.

Punane salongivalgus loob sensuaalse õhkkonna. Kõik neiud tahavad mu Sierras seksida.

Jürist Tallinnasse saab vabalt sõita ka velje peal.

Päeval viime taara ära ning vahetame sendid kroonideks. Siis on meil õhtuks piisavalt raha, et poistega viis liitrit bensiini klappida ja loojuvale päikesele vastu driftida. Kus mu nokats on?

Laseme ürginstinktid valla... .

Vahetevahel muutub su guy thing nii anxiousiks, et see halvab su ning paned teelt välja.

Ootan kõikvõimalikke väljakutseid, eelkõige olen huvitatud streetrace'dest.
Kui kellegil on sitaks odav supakas müüa, mis on ülihea, siis ps.