Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 12:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 17.08.2009 05:24 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
.Alar. kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Täits chill on lampis peaga kesk sügavat Kõrvemaa metsa istuda ja tähti vaadata

Deem, pohmakas enam nii tsill ei olnud, alles 6-paikku õhtul sai kargud enam-vähem alla :evil:

Oh sind küll :D

Sa siis ei tea ikka veel ? Parim pohmaka ravi --- ära lase tal tekkidagi ;)

Oleks see nii lihtne, pidin veel sealt metadest kuidagi koju sõitma (alkomeeter näitas nulli) aga tervis oli über kehv, lift sõitis söögitorus ülesse alla, kõrvalistmel haisev vend ei aidanud just kaasa jne jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 08:47 

Eile Tartu Mac'i juures pidi miskine mammi oma halli passatiga julmalt meie seltskonda vajuma. Nimelt seal teadupoolest selline risti-diagonaali parkimine ja me sõime väljas ilusa ilmaga Mac'i burgereid kui mammi meie vastu parkis. Algul polnud häda midagi, aga ükshetk lasi mammi piduripedaali lahti ning masin hakkas sujuvalt meie poole liikuma. Õnneks oli esimeses meie seltskonna liikuris juht sees ning suutis viimasel hetkel eest ära tagurdada, enne kui oleks olnud kokkupuude. Tema aga jätkas liikumist inimeste ja järgmise auto poole, samal ajal tuima näoga vaadates eemale sõitnud autot. Karjumisi ja vehkimisi ta muidugi tähele ei pannud. Lõpuks läks üks meie omadest ja lajatas talle lahtise käega vastu kapotti ning suure ehmatuse saatel sai mammi lõpuks seisma. Tagurdas natukene, võttis mingid inimesed peale ja sõitis meie imestunud nägude saatel minema nii nagu poleks mitte midagi toimunud. No kurat, nii uimane ei saa ning ei tohi autoroolis olla, vastasel korral ei või autorooli istuda. Sain ennast nüüd välja elada :)

PS. Lisan hiljem antud mammi passati numbrimärgi ka, nii igaksjuhuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 14:52 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
3lvis kirjutas:
Mis mu mõistusega on? See, et ma ei lähe endast suuremat venda taguma ei tähenda vist, et mul midagi viga oleks ;) Mida sa viimase lausega mõtlesid? Vihjad, et see tüüp oleks ise ka koju jõudnud? See tüüp küll kaugele ei oleks üksi jõudnud, seisis prügikasti abil püsti, isegi istuli olemisega oli tal probleeme ja ta üritas veel pikali tagasi minna. Niiet vähe paremasse magamis kohta sai ikka kui kuskil kesklinnas SEB ees. Viktor kui tahad veel vinguda mis on sul vist elus üks põhi tegevusi siis võin oma vanuse kohta vihje anda, see on mõni aasta alla 18. Ja ma ikka veel ootan vastust mitu kappi sa ära tagusid siis sellises vanuses ka? :) 10? 20? 100? Kindlasti rohkem kui me kõik siin foorumis kokku ;)

KLOUN oled !

Su noore kukekese mõttemaailm ainult tagumise ümber keerlebki, õpi parem pihku taguma, püsivad närvid rohkem korras ;)
Mida sinsugune alaealine üldse linnas eksleb sellisel kellaajal ?
Avataril on sul ka isa auto ? :lol

Krt sain mäkkketõus afterpartyl läbi akna otse kümpi,nüüd seiklen juba teist päeva linna peal ja otsin seda junni kes nii julge oli. Krt turvavöö oli ka veelpeal.
Aga täna vist tuleb tasumise päev. :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 16:29 

ViktorT kirjutas:
Kutsusid kitsed rahulikult magavale vennale, aga sitturi üle tulid kiunuma siia ? ! :lol

See on tase omaette !

Alakad peaksid sel ajal kodus magama minu teada ?

"Rahulikult" magav vend võib tihtipeale ka arsti abi vajada...ja no magagu siis kusagil põõsas,mitte kesklinnas:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 17:21 
Kasutaja avatar

Sain siiis oma asulas 99km/h sõidetud trahvi kätte. 6000.-, + 1 kuu ilma lubadeta. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 17:22 

Täitsa okei ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 17:44 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Sõber jättis oma S6 (oli siin foorumiski müüa) minu kätte :D . Noh, et vahepeal soojaks sõita ja värki .

Kujutan ette kui õnnelik sa praegu oled:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 17:57 
Kasutaja avatar

Kui suur tal see paak on siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:05 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:

peaks 80L olema. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:13 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
tanel63 kirjutas:

peaks 80L olema. :D

mis see ront võtab siis nats alla 30L/100km?? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:16 
Kasutaja avatar

Häppy feet peaks vastus olema :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:17 

kuri jalg kah ei suuda niipalju teha ja veel hooratakse seda masinat kuigi müüakse.
tüüpiline eestlase teema,et oh kui müügis siis hooran ära,et järgmine omanik mingi sita saaks vaid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:45 
Kasutaja avatar

Täna helistas hommikul mulle n.ö autoostja. Rääkis pikalt ja laialt kui väga huvitatud ta oleks jne. Jutt jõudis siis selleni, et ehk ma saan kasvõi üheks päevaks kindlustuse ära teha, et ta koju saaks sõita. No mina kui heasüdamlik inimene läksin niigi tihedast tööajast kindlustusseltsi kus vormistasin autole kindlustuse üheks päevaks. Mida kell edasi seda rohkem ma hakkasin arvama et tegu oli tüüpilise tilganäppijaga. Nüüd kell pool 7 ning tundub et see ostja jääbki tulemata. Tegelikult ajab selline asi ikka krdi närvi. N_hhui ta isis helistab hommikul kell pool 10 ja tahab et ma talle kõik asjad ette ära teen. :devil Nüüd aga ei liiguta lille kah, tuleb ostja ja saab auto nii nagu on. Kindlustused ja ÜV´sed tehku ise. Mina tahan lihtsalt raha peo peale saada ja ulatan autodokumendid ja võtmed ning kergitan kaabut! :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 01:57 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
See on mingi selline mees, et katus lahti olenematta ilmast, tümm lõugab täiest kõrist, et võimalikult kaugele kuulda oleks ja nii päevast päeva, paar korda olen näind mustamäel mingi söögi putka ees, koht ei meenu aint... pole tallinna inimene
See putka mis .Alar.'i maja juures on. Nad peaks seal oma pandega suhteliselt tihti olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 02:56 

Panin oma autole originaal vedrud alla ja oiii kui hea on sõita :D Nagu luksusauto oleks 8)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis