Tore on näha siin ka mõistlikke inimesi, teiste vahel

.
Tegelikult on politseist päris kaval hakata, peale kaameraid passima, usun et saadakse nii mõnigi rikkuja kätte, ka see suurendaks kaamerate effekti tegelikult.
Kui kaamerad töösse lähevad, eks siis ole näha, mis täpselt saama hakkab.
Kui keegi väidab, et politseist, suurtest trahvidest jne pole roolijoodikute vastu kasu, siis mul on temast ja tema mõistusest väga kahju.
Kasu ei tähenda, et rikkumised kaoks, aga rikkumisi on vähem, tean ikka väga palju inimesi, kes tänu kaela tulevale jamale, ei sõida täispeaga ja hoiavad ka gaasipedaali tagasi-
Üksikud kihutajad ja muidu rikkujad jäävad alati, aga kui näiteks ka 70% suudetakse rikkumisi vähendada on see kõva sõna, ka kaamerate puhul näiteks, võibolla kaamerate puhul iseg 90%, eks ole näha.
Samuti, kui enamus rikkumisi on lõppenud antud vallas, siis politseil jääb rohkem aega tegeleda eranditega, seda rohkem need erandid silma jäävad.
Selge see, et hakatakse sõitma ilma numbrimärgi ja ilma milleta iganes, keegi kindlasti pääseb trahvist, samuti jääb keegi kindlasti ka vahele taoliste rikkumiste.
Ma ei välistaks ka seda, kui kaameratel midagi uuendatakse, samuti on võimalik, et karmistatakse numbrimärkide kasutamist, näiteks pannakse väga rangelt paika, milline peab olema auto numbrimärk ja mis seda ümbritseda tohib.
Kui minu teha oleks, siis ma kehtestaks sellised reeglid.