ivo86 kirjutas:
Keegi võiks härra Pardi sõitma õpetada. Selge nähtavusega (ja selge mõistusega) hea teekattega ja korras sõidukiga liiklemine maanteel kiiremini kui lubatud 90km/h on KORDADES ohutum kui 45 km/h tunnis linnas laste ja seniilsete pensionäride keskel ringi sõitev eit, kes auto juhtimisega samal ajal ennast mukib, kohvi joob, sms-ib ja sukkpükse jalga tõmbab.
et päris OT poleks:
Teen ettepaneku panna välja kaamerad, mis pildistavad ainult rumalaid ja lolle juhte. Selleks peaks keegi eriline ohutuse alal tegev tarkpea kiirelt leiutama lolli-püüdmis kaamera, ning seda riigile turstama hakkama. Ühtlasi kaoks ka masu, sest eestisse rajaks suuuuuure tehase ja müüks mujale maailmasse seda kaamerat edasi. Juhtide hulk väheneks umbes miljon korda ja sellega ka õnnetuste arv. VOILA! Ja nüüd part kiirelt telekapuldi ja kaameraga lolle pildistama ja raha tegema!
Eksid, väiksemate kiirustega on õnntetuste tagajärjed väiksemad, kui suurtega, lisaks jõuavad inimesed väiksema kiirusega rohkem reageerida.
Ma ei väidagi, et ohtlikud juhid paremad on, kui kiiruseületajad, igasugused rikkujad ja ohtlikud liiklejad on minu arvates ohtlikud.
Pealegi on su õigustus umbes sama, et ma lasin püstoliga inimese maha, aga teine piinas ka teda enne tapmist, seega tema on hullem tapja, laske mind vabadusse.
See, et rikkumised on erineva astmega, ei tähenda et leebema rikkumise eest karistama ei peaks.
Karistatud peavad saama, kõik vähegi korralikud rikkumised.
Kiiruskaamerad pannakse tööle alates 96 km/h, ehk siis 6km ületust ja oled vahel, väga normaalne ju.