Kõigepealt tervitus!
Kuna lõpuks said valmis pildid minu uuest liikurist, arvasin, et oleks õige lisada see Teilegi kaemiseks.
Natuke juttu kah: Autoga olen ise sõitnud mõni kuu, ja siiamaani olen ülimalt rahul kõigega. Väga mugav, praktiline ning vajadusel ka kiire auto, ja muideks mõistlikult vajutades, ütleks et ka ekonoomne(7-8l/100km maanteel). Varusuts on tal eeskujulik, enamus mugavus/tarbe riistadest on olemas.
Ostsin ma Ta Tallinnast, rikaste vanurite käest

suhteliselt mõistliku hinnaga, tema varustuse kohta siis. Eestis on auto sõitnud umbes aasta, enne mind, varasemalt kulges saksa kiirteedel.
Nii suure mootoriga isend, sai ostetud seetõttu, et väiksema kubatuuriga autod olid kas siis salongist ära hooratud, või muid pisivigu täis, antud opel on aga ideaalse tumeda nahksisuga, ning kõik vidinad-pudinad töötavad väga hästi, ja minu suureks kriteeriumiks auto ostul oli autom. kast, nahk ja beniini mootor. Ühesõnaga, autot on hoitud. Läbisõit 130000 mis osutus minu suureks üllatusek õigeks
Ennem sõitin samuti omegaga, täiesti planguga, ja no öö ja päev, võrreldes selle autoga. Siiamaani väga rahul autoga, mõned lisad on küll puudu mis teeks tast tippvarustuses omega(vihmasensor ja Bose stereo) aga ehks saab kuidagi ilma nendeta hakkama.
Pildid ka siis, hetkel on all plekid, kilpidega, kuid suveks on olemas armsad 17" veljed, millega näeb auto vägagi maasikas välja

Motost ka pil:

Piltide eest eriline tänu Harrile aka. Mr.Dynabass
Siin siis veel ülejäänud pildid:
http://public.fotki.com/ShadowPhotograp ... v6--roman/Palun siis kiita ja laita.