Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 10:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad(esilehel kokkuvõte)
PostitusPostitatud: 13.08.2009 12:15 
Kasutaja avatar

ei ole küll teie teemat jälginud, võibolla juba antud kohad arutelu all olnud aga esilehel olevas listis ei näinud ma kahte oma lemmikut, nõmme kebab ja pubi space pärnu mnt HE juures :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2009 13:02 
Kasutaja avatar

võntkülas läänemaal haapsalu maantee ääres on ka üks söögikoht, burger ja friikad aitavad täitsa süüa küll. 28.- on burks ja friikad 32.-
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... ecab89#tc3

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2009 02:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Tort kirjutas:
Paugupill kirjutas:
Mõigus on küll parem burger, kuid ka seegi ei saa näiteks teeninduse vastu.

Pole suuremasi burksi vend aga paar kuud tagasi oli vaja kiirelt midagi süüa, pilt kippus suurest näljast virvendama juba. Mõigu burksis siis mingi ripprindadega mutt tegi suitsu uksepeal, siis ronis sisse, küsis tellimused, mäkerdas valmis, võttis raha, pani juustu burksi vahele (võttis vist kilest ka välja). No mis krdi hügieen see on ah? Elusees ei osta sealt midagi enam. Olgu maitse kui hea tahes.

Eemm siis pidi ikka suurem nälg olema kui ei saand aru kas burgeri vahel olev juust on kilest välja võetud või ei. Minul isiklikult on suht savi kas see kes mu purksi teeb on ripprindadega mammi või siis kikkis jubinatega noor siresäär.Mõlemad oskavad sama hooga mu burksi vahele aevastada või ukse vahel suitsu teha.Eks sellest saan loomulikult aru kui näed noort ihu luugi vahelt ja tõmbab ussile tüki sisse,eks see annab ka söögi isule para hoo.
Mis ma sellega öelda tahtsin oli see,et ärge otsustage toidu maitse üle selle järgi ,kes seda teile serveerib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2009 10:01 

Täpselt nii, Bomsch. Ripprinnad ripprindadeks, küsimus on ikka mingisuguseski hügieenis. See kuut pidi vist ammu kinni minema ju, Selver pidi asemele tulema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2009 14:47 
Kasutaja avatar

Tartust võrupoole sõites, üle raudtee, on mingisugune väike putka. Sai sealt paar päeva tagasi miskine uudisburks võetud(kanapihv, kurgikuubikud, kaste jne asjad). Hind oli tal vist 28 eeki ja maitses küll vägahea. Soovitan :wink:
Endal selle teema lugemisest suu jookseb vett, oleks vaid bensu läheks vist kohe sinna burksi järele :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2009 12:45 

Paugupill kirjutas:
r0ma kirjutas:
3lvis kirjutas:
ccve kirjutas:
Pärnu poolt tulles, peale Märjamaad, Sauga grill

Esimeses postis parandaks, et sauga grill ei ole Pärnu poolt peale Märjamaad, vaid kohe Pärnu kõrval ;)

Ilmselt on mõeldud Kati putkat, kust saab ka vägijooki ööpäevaringselt soetada ;)

No enam küll ilmselt ei saa :wink:

saab ikka

Alwayslate kirjutas:
Tort kirjutas:
Paugupill kirjutas:
Mõigus on küll parem burger, kuid ka seegi ei saa näiteks teeninduse vastu.

Pole suuremasi burksi vend aga paar kuud tagasi oli vaja kiirelt midagi süüa, pilt kippus suurest näljast virvendama juba. Mõigu burksis siis mingi ripprindadega mutt tegi suitsu uksepeal, siis ronis sisse, küsis tellimused, mäkerdas valmis, võttis raha, pani juustu burksi vahele (võttis vist kilest ka välja). No mis krdi hügieen see on ah? Elusees ei osta sealt midagi enam. Olgu maitse kui hea tahes.

Eemm siis pidi ikka suurem nälg olema kui ei saand aru kas burgeri vahel olev juust on kilest välja võetud või ei. Minul isiklikult on suht savi kas see kes mu purksi teeb on ripprindadega mammi või siis kikkis jubinatega noor siresäär.Mõlemad oskavad sama hooga mu burksi vahele aevastada või ukse vahel suitsu teha.Eks sellest saan loomulikult aru kui näed noort ihu luugi vahelt ja tõmbab ussile tüki sisse,eks see annab ka söögi isule para hoo.
Mis ma sellega öelda tahtsin oli see,et ärge otsustage toidu maitse üle selle järgi ,kes seda teile serveerib.

on ikka küll vahet, igal juhul hoiavad noored ja kenad naised end puhtamana ja ei korja enne tööle tulekut teeäärest pudeleid.

käisin ka mõigus ühekorra, burks oli normaalne, aga koht paistis suht räpana ja kui kuulsin et seal pole vett sees, siis pole enam sinna läinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2009 01:23 
Kasutaja avatar

r0ma kirjutas:
Kuidas ei ole ära mainitud Paide pitsakohvikut? Kus buffe ajal 11:00-15:00 maksad 55.- ja sööd kõiki pitsasid, suppe ja salateid nii palju kui sisse mahub, mõned pitsad olid päris head isegi.

Peab siis ykspäev paidet külastama :sex

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2009 02:07 

Kas enam Eestis kuskil ei ole Nehatut ? :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2009 06:11 

nehatu kui söögikoht, või nehatu, kui litsar :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 11:23 

tomcraft kirjutas:
nehatu kui söögikoht, või nehatu, kui litsar :D ?

söögikohta ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 11:46 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Kuna ma olen vaikimisi siin kõige valusamaks burksikriitikuks tõusnud siis pean kiitma sellist puhvetit nagu Staap.
Eile sai üle mitme kuu käidud ja tundub, et ikka pidev tootearendus käib seal. Uus novaatorlik lähenemine oli, et valge majoneesikaste oli suht soolane tehtud, see andis meeldiva alatooni burksile. Tegelikult ma saan aru küll, et kaste tehti soolane selleks, et nende pakutud rõvepelmeenidele mingigi maitse tekiks :) , aga sellest võidab ka burger. Ühesõnaga oli täiesti 4+ tasemel burger Eesti moodi (sedasi vist mujal maailmas ei ole, et burger serveeritakse luugist kohe koos kahvliga :D ). 5. oleks saanud kui see kaste tsiiipakese magedam oleks olnud ja eelmise aasta peakapsa võiks ka värske vastu vahetada, oleks mahlasem ja praegu ju hooaeg ka.

Megairww, sa oled ikka tõeline burksigurmaan - "valge majoneesikaste andis meeldiva alatooni"
:lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 12:55 
Kasutaja avatar

Kuulus Burksomaan teadis rääkida, et Paldiski Peetri Pizza pidi ka üle prahi koht olema.
Tegelt olen isegi sealset pizzat maitsta saanud ja tutvustati ka koostisosi, igati maitsev pleiss.
Nüüd on vähemalt koht mille vahet Sierra sissesõitu Tallinnast tegema hakata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 13:12 

viitna saslõki kõrval on ülihea burgeriputka ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 13:25 
Kasutaja avatar

http://www.e24.ee/?id=155814 :rokib
Kaua ma seda oodanud olen.. Loodame, et tuleb ikka sama hea kui Riias :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2009 13:31 

C4V6 kirjutas:
sellest burksi putkast ma rääkisingi seal üleval pool, minu arust on nagu iga teine teeääre rottikas :smokin

ma ei tea, millist putkat sa mõtled, aga ma mõtlen seda, mis on viitnast natuke välja jõhvi poole minna vasakut kätt. minu arust on seal küll eesti ühed parimad burgerid. muidugi parimad on tallinnas TTÜ kõrval :P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis