basssoundman kirjutas:
Üks asi on Aktiivne takistus (Elemendi mähise takistus alalisvoolu korral, mida mõõdetakse oommeetriga), teine Reaktiivtakistus (maakeeli öelduna, Reaktiivtakistus on induktiivtakistuse ja mahtuvustakistuse vahe. Reaktiivtakistus on kahe takistuskomponendi reaktsioon omavahel. Kuna mähis on oma olemuselt pool, siis on tal ka reaalne induktiivsus, mille tulemusena elemendi reaktiivtakistus tõuseb kõrgematel sagedustel ja on tänu kastile muutuv sagedustele), kui sa oled sellistest asjadest kuulnud? ja siin su koer on maetud, miks su võimud maha ei põle, sest viimane neist tõuseb "burb'i" lastes piisavalt kõrgeks, et võimendi talub sellist takistust ja töötab ilusti. Mis ma ikka selle kohta oskan öelda, suht suurt takistust avaldab su kast läbi elementide antud sagedust lastes. Muusikat kuulates võib mõne looga probleeme tekkida, kus teatud teisel sagedusel võib takistus langeda väga madalaks ja võimendi võib protectima hakata.
Jah olen kuulnud/lugenud, siinkohal sain jutu 100% arusaadavaks ka eesti keeles
Samas tegutsen väga riski piiril antud hetkel, parim/ohutum lahendus oleks ikkagi kõlarite mähised ümber vahetada dual2 vastu, mis mul kapis ka vedelevad. Ehk siis burpides 0.25 per võim ja igapäevaselt 1ohm.
Pole aga kedagi siin hetkel, kes selle töö ära teeks ...
PS! Kodus ei soovita sama asja järgi proovida teil